Primul film al Sophiei Loren din ultimii 10 ani, distribuit de Netflix. Ce rol are actriţa: „Nu aş putea fi mai mulţumită“

Primul film al Sophiei Loren din ultimii 10 ani, distribuit de Netflix. Ce rol are actriţa: „Nu aş putea fi mai mulţumită“

Sophia Loren FOTO Netflix

Netflix a cumpărat drepturile de difuzare la nivel global a filmului „The Life Ahead/ La vita davanti a sé“, care marchează revenirea actriţei Sophia Loren în lungmetraj după zece ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regizat de fiul ei, Edoardo Ponti, drama este o adaptare a romanului „La vie devant soi“, de Romain Gary. 

Cartea a mai fost transpusă în film de israelianul Moshe Mizrahi sub titlul „Madame Rosa“, cu Simone Signoret în rol principal. Lungmetrajul a câştigat Oscarul pentru „film în limbă străină“ în 1978, potrivit news.ro. 

Loren, în vârstă de 84 de ani, joacă rolul Madame Rosa, supravieţuitoare a Holocaustului, care leagă o prietenie cu Momo, un imigrant senegalez în vârstă de 12 ani. Acţiunea filmului este plasată în Bari, iar povestea este spusă din punctul de vedere ales în carte, al copilului Momo.

„Nu aş putea fi mai mulţumită decât să lucrez cu Netflix pentru un film atât de special“, a spus Sophia Loren într-un comunicat, citat de Variety. „În cariera mea, am lucrat cu cele mai mari studiouri şi pot spune cu siguranţă că niciunul nu a avut amploarea şi diversitatea culturală ale Netflix şi asta este ceea ce iubesc la ei“.

Din distribuţie mai fac parte actriţa spaniolă transgender Abril Zamora, italianul Renato Carpentieri şi iranianul Babak Karimi. Netflix nu a anunţat o dată de lansare şi nici dacă filmul va fi prezentat în vreun festival.

Cel mai recent, Sophia Loren a putut fi văzută în drama muzicală „Nine“ (2009), regizată de Rob Marshall.

Filmul este produs de Palomar (Italia), unitate a Mediawan Group (Franţa), cu sprijinul Impact Partners Film Service, Artemis Rising Foundation, Foothills Productions, Another Chapter Productions şi Scone Investments.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: