UPDATE Solistul trupei Rammstein a fost testat negativ pentru COVID-19, dar se află în continuare internat

UPDATE Solistul trupei Rammstein a fost testat negativ pentru COVID-19, dar se află în continuare internat

Solistul Till Lindermann, diagnosticat cu Covid-19

Till Lindemann (57 de ani), solistul trupei germane rock Rammstein, a fost internat la terapie intensivă, însă starea lui s-a ameliorat, iar testul pentru COVID-19 a ieşit negativ, potrivit unui anunţ oficial al formaţiei. Iniţial, presa germană a relatat că muzicianul este infectat cu coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Pe pagina de Facebook a trupei Rammstein a fost transmis un mesaj de clarificare după ce mai multe publicaţii au scris că solistul Till Lindemann se află în stare gravă după ce a contractat COVID-19. Se pare că rockerul a fost internat la terapie intensivă, însă testul pentru coronavirus a ieşit negativ.

„Ieri (26 martie - n.red.), Till Lindemann a fost interna la recomandarea medicului personal al trupei. Şi-a petrecut noaptea la terapie intensivă, iar starea lui s-a ameliorat. Till a fost testat negativ pentru coronavirus“, se arată în mesajul trupei.

Tabloidul Bild a fost primul care a publicat informaţia potrivit căreia Lindemann a fost diagnosticat cu COVID-19 şi se află în stare critică. Ulterior, publicaţia a anunţat că starea lui s-a ameliorat şi viaţa nu îi este în pericol.

Ştirea a fost preluată şi de alte publicaţii germane. Potrivit sursei citate, muzicianul a început să se simtă rău la întoarcerea de la Moscova, unde a susţinut un concert pe 15 martie.
 

Iniţial, solistul trupei Rammstein a fost diagnosticat cu o pneumonie severă.

 

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: