Mezina lui Trump e mai îndrăgostită ca niciodată. Tiffany sărbătoreşte un an de la logodnă

Mezina lui Trump e mai îndrăgostită ca niciodată. Tiffany
sărbătoreşte un an de la logodnă

Tiffany şi Donald Trump. Foto: Instagram

Tiffany Trump se pregăteşte să devină soţie, la un an de când iubitul său Michael Boulos i-a cerut mâna, în grădina de la Casa Albă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cuplul s-a afişat în repetate rânduri alături de Donald Trump la diverse evenimente şi chiar i-au făcut urări fostului preşedinte în mediul online.

Cei doi au marcat amintirea cererii în căsătorie tot cu prietenii virtuali, fiecare pe contul său de socializare. Boulos are origini libaneze şi franceze, dar s-a născut în Texas, la Houston. Când Michael era mic, familia sa s-a mutat în Nigeria, unde deţine un portofoliu de companii din domenii diverse, în valoare de câteva miliarde de dolari.

De afaceri se ocupă tatăl, dr. Massad Boulos, şi mama, Sarah Boulos, care este fondatoarea Societăţii de sprijinire a artelor în Nigeria.

Cuplul Tiffany Trump - Michael Boulos a petrecut Anul Nou într-un luxos resort de schi, unde a fost prezentă şi mama tinerei, Marla Maples, a doua soţie a fostului preşedinte american.

Citeşte mai departe aici...

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările