Larry Miller, directorul Nike Jordan, dezvăluie că a ucis un tânăr de 18 ani în 1965

Larry Miller, directorul Nike Jordan, dezvăluie că a ucis un tânăr de 18 ani în 1965

FOTO: Getty Images

Un executiv Nike cu vechime din SUA a dezvăluit că a împuşcat un băiat adolescent pe străzile din West Philadelphia în urmă cu 56 de ani, relatează BBC. Larry Miller, preşedintele popularului Jordan Brand, a mărturisit crima din 1965 într-un interviu cu Sports Illustrated publicat miercuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mă frământa pe dinăuntru”, a spus el despre acţiunile sale de la vârsta de 16 ani. Confesiunea lui Larry Miller vine înainte de lansarea cărţii sale de memorii, care va avea loc anul viitor.
 
Miller a spus că s-a alăturat bandei Cedar Avenue din West Philadelphia la vârsta de 13 ani, renunţând rapid la statutul de  „student de nota 10” şi consumând alcool în fiecare zi. Când un prieten a fost ucis de un membru al unei bande rivale, Miller, care avea doar 16 ani, spune că a luat un pistol, s-a îmbătat cu trei prieteni şi a plecat să se răzbune.
 
În schimb, pe 30 septembrie 1965, a tras în pieptul primei persoane pe care au întâlnit-o: Edward White, în vârstă de 18 ani.
 
„Asta o face şi mai dificilă pentru mine acum, pentru că nu am avut niciun motiv”, a spus el.
 
El a executat o pedeapsă cu închisoarea pentru crimă.
 
Miller a descris decizia de a se confesa legat de trecutul său, pe care l-a ascuns mult timp de copiii, prietenii şi cei mai apropiaţi asociaţi de afaceri, ca fiind „cu adevărat dificilă”.
 
„Pentru că ani de zile am fugit de asta”, a spus el pentru Sports Illustrated. "Încercam să ascund acest lucru şi speram că oamenii nu au aflat despre incident."
 
Miller este la Nike din 1997 şi gestionează operaţiunile zilnice ale Nike Basketball, Jordan şi Converse. El este, de asemenea, un fost executiv la Kraft Foods şi Campbell Soups şi un fost preşedinte al echipei profesionale de baschet din Portland Trail Blazers.
 
Miller spune că nu a minţit niciodată cu privire la timpul petrecut în închisoare în aplicaţiile sale pentru locuri de muncă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările