Fiul lui Pablo Escobar, dezvăluiri despre legăturile lui Frank Sinatra cu lumea interlopă: „Era un mai bun traficant de cocaină decât muzician“

Fiul lui
Pablo Escobar, dezvăluiri despre legăturile lui Frank Sinatra cu lumea
interlopă: „Era un mai bun traficant de cocaină decât muzician“

Frank Siantra ar fi fost partener de afaceri cu Pablo Escobar FOTO Getty Images

Cântăreţul american Frank Sinatra a fost traficant de droguri şi a făcut afaceri cu Pablo Escobar, potrivit celor mai noi dezvăluiri făcute de Sebastian Marroquin, fiul celebrului baron columbian al drogurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Frank Sinatra era un mai bun traficant de cocaină decât muzician“, afirmă fiul lui Pablo Escobar, Sebastian Marroquin (38 de ani), într-un interviu acordat ziarului brazilian „O Estado de Sao paulo“. Fiul lui Escobar mai susţine că artistul american era unul dintre partenerii de afaceri din Miami ai tatălui său. Dar legăturile cântăreţului american cu lumea interlopă ar fi fost mult mai adânci. 

Escobar l-a susţinut financiar pe Sinatra l-a începutul carierei sale muzicale, această practică fiind des întâlnită între traficanţii de droguri şi artişti, conform declaraţiilor făcute de Marroquin în presa braziliană: „Mulţi cântăreţi, mai mult decât vă puteţi imagina, îşi datorează carieră sponsorizării din partea traficanţilor de droguri.“

Sebastian Marroquin - născut Juan Pablo Escobar - mai spune că afacerile nu se făceau pe hârtie, drept pentru care nu are dovezi care să-i întărească afirmaţiile. „Nu există chitanţe, doar cuvinte. Ştiu (aceste lucruri – n.red.) pentru că am fost foarte apropiat de tatăl meu, iar el şi partenerii săi de afaceri vorbeau mereu despre aceste lucruri“, a completat fiul lui Escobar, citat de „Daily Mail“.

Sebastian Marroquin, fiul lui Pablo Escobar FOTO Getty Images

Totodată, Marroquin a explicat că aceste carteluri de droguri există doar sub frontiera dintre Statele Unite şi Mexic, dar şi că fiecare kilogram de cocaină care intră în SUA este transformat, în combinaţie cu alte otrăvuri, în opt kilograme. „Este foarte multă ipocrizie în lumea drogurilor“, mai spune acesta.

Despre presupusele legăturile ale lui Frank Siantra cu lumea interlopă s-a vehiculat şi în trecut. Numele cântăreţului apare şi în „The Accountant’s Story“, o carte despre luma traficanţilor de droguri, publicată de fratele lui Pablo Escobar, Roberto, în 2009.

Recent, regizorul american Woody Allen a publicat o biografie în care îl acuză pe Sinatra că ar fi pus Mafia să îl asasineze, ca răzbunare pentru că s-a căsătorit cu fosta lui soţie, Mia Farrow.

FOTO Pablo Escobar alături de fiul său, Sebastian Marroquin

Pablo Escobar a fost unul dintre cei mai faimoşi traficanţi de droguri columbieni, supranumit „lordul drogurilor“. O veritabilă legendă a traficului de stupefiante, Pablo Escobar a început să lucreze ca traficant de droguri pe când era foarte tânăr. A reuşit să urce repede în ierarhie, devenind la un moment dat chiar membru al parlamentului columbian. Erou al poporului, Escobar a construit drumuri, case, spitale şi a făcut numeroase donaţii. Şeful cartelului de droguri columbian a câştigat astfel patru miliarde de dolari. La un moment dat, s-a situat pe locul al şaptelea în topul celor mai bogaţi oameni din lume. La începutul anului 1993, o operaţiune de mai multe sute de milioane de dolari, pusă la cale de guvernul american, a avut ca rezultat uciderea lui Pablo Escobar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările