Ducesa Meghan îşi aniversează ziua de naştere: mesajul romantic pe care i l-a transmis prinţul Harry

Ducesa Meghan îşi aniversează ziua de naştere: mesajul romantic pe care i l-a transmis prinţul Harry

Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry (34 de ani) i-a transmis un mesaj public adorabil soţiei sale, ducesa Meghan, care astăzi, 4 august, împlineşte 38 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ducesa de Sussex îşi sărbătoreşte cea de-a 38-a aniversare şi prima în calitate de mamă. 

Soţul său, prinţul Harry, a publicat pe contul de Instagram o imagine cu Meghan, alături de un mesaj emoţionant: „La mulţi ani soţiei mele incredibile. Îţi mulţumesc că îmi eşti alături în această aventură. Cu dragoste, H“.

Fotografia cu Meghan este din turneul regal pe care ducii de Sussex l-au făcut în Australia, Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă în octombrie 2018, la scurt timp după ce au anunţat că vor deveni părinţi.

Planurile pentru ziua de naştere a ducesei Meghan nu au fost făcute publice, însă cel mai probabil aceasta va sărbători într-un cadru restrâns. 

 

Fosta actriţă Meghan Markle, celebră pentru rolul din serialul „Suits“, s-a logodit cu prinţul Harry în 2017, an în care  naştere alături de eşi-a sărbătorit ziua del într-o vacanţă romantică în Botswana. Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018, când Meghan Markle a devenit oficial ducesă de Sussex, iar pe 6 mai 2019 au devenit părinţii unui băieţel, pe care l-au botezat Archie Harison. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: