Cum arată avionul de lux al artistei Celine Dion. Aeronava cumpărată în pandemie a costat 42 de milioane de dolari FOTO

Cum arată avionul de lux al artistei Celine Dion. Aeronava cumpărată în pandemie a costat 42 de milioane de dolari FOTO

Celine Dion şi avionul să de lux

Celine Dion a creat vâlvă în plină pandemie, când a achiziţionat un avion în valoare de 42 de milioane de dolari. Cum era de aşteptat pentru deţinătoarea unei averi de 800 de milioane de dolari, aeronava are dotări de lux şi oferă tot confortul şi răsfăţul necesar unui superstar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Odată ce au fost reluate concertele şi evenimentele, starul candian s-a gândit că e cazul să facă rost de un mijloc de transport cât mai eficient pentru ea şi câţiva dintre apropiaţii ei. Astfel, Dion a cumpărat un avion privat pentru toate călătoriile ei internaţionale, fie ele în interes personal sau de serviciu. 

Cântăreaţa din Quebec a cumpărat avionul de 42 de milioane de dolari pentru dotările sale impresionante. Aeronava  poate transporta 14 persoane, are o baie spectaculoasă, o sală de cinema, sală de mese, bucătărie, paturi de mărimea paturilor de acasă şi un birou încăpător.

Vezi aici o galerie spectaculoasă cu avionul de lux al lui Celine Dion.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările