Actriţa Selma Blair îşi retrage afirmaţiile potrivit cărora Cameron Diaz ar fi renunţat la actorie: „Am glumit“

Actriţa Selma Blair îşi retrage afirmaţiile potrivit cărora Cameron Diaz ar fi renunţat la actorie: „Am glumit“

Selma Blair îşi retrage afirmaţiile potrivit cărora Cameron Diaz s-ar retrage din actorie FOTO Guliver/Getty Images

Selma Blair îşi retrage afirmaţiile făcute recent potrivit cărora prietena ei, Cameron Diaz (45 de ani), ar fi hotărât să se retragă din actorie pentru a se dedica integral vieţii de familie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o declaraţie făcută la petrecerea de după gala Oscar 2018, organizată de Vanity Fair, Selma Blair, care a jucat alături de Cameron Diaz în filmul „The Sweetest Thing“ (2002), a povestit că a luat un prânz cu actriţa şi au depănat amintiri.
 
„Mi-ar fi plăcut să facem o continuare a filmului, dar Cameron s-a retras din actorie, are o atitudine de genul «am terminat cu asta». Adică nu mai are nevoie să facă filme, are o viaţă foarte frumoasă. Nu ştiu ce ar putea s-o aducă înapoi“, a dezvăluit actriţa.
 
După ce presa a preluat informaţia, Selma Blair a revenit cu precizări asupra afirmaţiilor făcute şi neagă că prietena ei ar fi luat o asemenea hotărâre, menţionanând că a făcut o glumă, scrie Daily Mail. 
 
„Am făcut o glumă în acel interviu. Cameron Diaz nu se retrage din nimic. Breaking News: Eu sunt cea care se retrage acum din a mai fi purtător de cuvânt pentru Cameron Diaz“, a scris actriţa pe Twitter. 
Actriţa a subliniat apoi, printr-un alt mesaj postat pe Twitter, că informaţia ar fi oficială numai dacă va veni de la Cameron Diaz însăşi: „Ar fi oficial numai dacă această declaraţie ar veni din gura ei. Nu din a mea răspunzând la o întrebare. Alertă roşie. Nu este un fapt“, a scris actriţa. 
 
Cameron Diaz şi Selma Blair FOTO Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc

Totuşi, şi alte surse apropiate actriţei susţin că aceasta nu mai este interesată să facă filme şi că şi-ar dori un copil: „Cameron primeşte foarte multe propuneri, iar oamenii din industrie încearcă să o tenteze cu tot felul de lucruri, însă nu e deloc interesată. E fericită, îndrăgostită, îi place să fie casnică şi să se bucure de timpul ei liber. Şi-ar dori şi un copil.“
 
De altfel, din anul 2014 Cameron nu a mai acceptat niciun rol. Ultima dată a apărut în filmul „Annie“, unde a jucat-o pe Miss Hannigan. Filmul a avut încasări de 133 de milioane de dolari la nivel mondial, dar interpretarea sa i-a adus şi multe critici, notează cotidianul britanic.
 
Cameron Diaz, născută în 1972, a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public „Mary cea cu vino-ncoa’/Something About Mary“ (1998), dar şi în drama „Vanilla Sky - Deschide ochii“ (2001) şi în franciza „Îngerii lui Charlie“.
 
Cameron Diaz a mai putut fi văzută în filmele „Viaţă pentru sora mea“, „Cutia“ şi în comedia „Knight and Day“, în care joacă alături de Tom Cruise, precum şi în „Profă rea, dar buuună/Bad Teacher“ (2011). 
De asemenea, a jucat în filmul „The Other Woman/Cealaltă femeie“, regizat de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann şi Kate Upton, în 2014, şi „Sex Tape“, regizat de Jake Kasdan, din acelaşi an. 
 
citeste totul despre: