Şerban Copoţ, tată pentru a treia oară:„Sunt fericit până la Dumnezeu şi înapoi”

Şerban Copoţ, tată pentru a treia oară:„Sunt fericit până la Dumnezeu şi înapoi”

Şerbam Copoţ cu soţia şi cei doi copii

Şerban Copoţ a anunţat pe reţelelel de socializare că va deveni tată de fetiţă. Prezentatorul TV mai are doi băieţi, Teddy ( 8 ani) şi Alex ( 4 ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Şerban Copoţ (39 de ani), fost membru al trupei „Animal X“ şi prezentator al emisiunii „iUmor“ a anunţat, chiar de ziua lui, pe conturile sociale, că soţia Roxana îi va dărui şi o fetiţă.

„Vă mulţumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârşitul lui noiembrie, când mult iubita mea soţie o să aducă pe lume o fată. Sunt leşinat de nerăbdare să fiu tată de fetiţă. Tot binele din lume vă doresc şi vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu şi înapoi”. Şerban mai are doi băieţi, Teddy ( 8 ani) şi Alex ( 4 ani), pe care îi adoră, şi de dragul cărora a lansat şi două cărţi pentru copii. “Îl au ca protagonist pe motănelul Mao. Lui Teddy îi plac mult poveştile din carte. L-au ajutat să înveţe alfabetul”, spune prezentatorul de la "iUmor" (Antena 1).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: