Indicele Dow Jones a înregistrat cele mai bune 3 zile consecutive din 1931

Indicele Dow Jones a înregistrat cele mai bune 3 zile consecutive din 1931

Bursa

După o perioadă în care lucrurile nu stăteau deloc bine la bursa americană şi tot mai mulţi experţi se pregăteau de o perioadă neagră, indicele Dow Jones Industrial Average a reuşit să înregistreze rezultate pozitive, bifând o serie de 3 zile consecutive, aşa cum nu s-a mai întâmplat în ultimele nouă decenii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Indicele Dow Jones a încheiat ziua de joi cu o creştere de 21% faţă de minimul înregistrat la începutul săptămânii. A fost cea mai mare creştere procentuală a indicelui Dow din 1931 şi până în prezent.

La această creştere a contribuit Congresul care a căzut de acord asupra aprobării unui pachet de stimulare economică de peste 2.000 de dolari, relatează Hotnews. De asemenea, numărul cererilor de şomaj înregistrate a fost mai mic decât cifrele preconizate de specialişti.

Indicele S&P 500 a avut o creştere de 17% faţă de luni, bifând cea mai mare creştere în 3 zile consecutive de la mijlocul lunii februarie. 

Sesiunea de jos a adus o creştere de +6.38% Dow, +6.34% S&P şi +5.6% Nasdaq.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: