Google şi Facebook, date în judecată de un român dintr-un sat dâmboviţean. Ce le-a cerut bărbatul

Google şi Facebook, date în judecată de un român dintr-un sat dâmboviţean. Ce le-a cerut bărbatul

Procesul a avut loc la Judecătoria Răcari

Un român dintr-un sat dâmboviţean a chemat în judecată doi giganţi ai Internetului, acuzându-i că nu l-au plătit pentru munca pe care a prestat-o.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procesul a fost înregistrat la 13 noiembrie 2018, pe rolul judecătoriei Răcari, judeţul Dâmboviţa, pronunţarea sentinţei find efectuată la data de 22 octombrie.
 
Românul a cerut recuperarea unor creanţe băneşti pe care susţine că i le datorează giganţii americani, respectiv 26.400 euro şi 10.500 euro.
 
Reclamantul susţine că a efectuat între anii 2010 - 2016 peste 16.400 de editări pe hărţile Google, a verificat şi aprobat peste 10.000 de editări ale terţilor începători şi peste 10.500 pe hărţile Bing ale Facebook, dar a primit în schimb de la Google România doar un rucsac, o cană, un pix şi o diplomă, iar de la Facebook, un tricou, scrie profit.ro.
 
Instanţa nu i-a dat însă dreptate, având în vedere că faptele reclamate datează din perioada 2010 – 2016, astfel încât solicitarea reclamantului a venit prea târziu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările