Ziua Naţională - Maia Morgenstern: În România mi-am născut copiii şi mi-am petrecut părinţii. Am spus bancuri şi am plâns. De jale şi de neputinţă

Ziua Naţională - Maia Morgenstern: În România mi-am născut copiii şi mi-am petrecut părinţii. Am spus bancuri şi am plâns. De jale şi de neputinţă

Maia Morgenstern - arhiva foto

Actriţa Maia Morgenstern a postat miercuri pe Facebook un mesaj de Ziua Naţională, în care afirmă că în România şi-a născut copiii şi şi-a petrecut părinţii, a spus bancuri şi a plâns - de jale şi de neputinţă - poate să îşi exprime identitatea, poate fi cine este: evreica, româncă, actriţă, om. ”Dacă te iubesc?! Te iubesc, Măria ta, ca sarea în bucate. La mulţi ani, România!”, scrie actriţa în finalul mesajului.

Actriţa Maia Morgenstern a postat miercuri pe Facebook un mesaj de Ziua Naţională:
 
”Bună dimineaţa, România!
La mulţi ani, România!
Te iubesc? Dacă te iubesc, întrebi?
Ştiu şi eu?!?
Respect în fiecare zi legile tale. În fiecare noapte visez în limba română. Că m-a pus TATA să învăţ la perfecţie, să nu care cumva să fac vreo greşeală!
În fiecare zi, râd cu prietenii mei aici, în România. Să ştii că mai strivesc şi cate-o sudalmă apăsat, pe româneşte, aşa. În România am învăţat primele cântece şi poezii. Aici am ars prima plăcintă şi am făcut prima mămăliguţă. Cu cocoloaşe.
În România mi-am născut copiii şi mi-am petrecut părinţii. Am spus bancuri şi am plâns. De jale şi de neputinţă.
În România pot să îmi exprim identitatea, pot sa fiu cine sunt: evreica, româncă, actriţă,...om.
Dacă te iubesc?!
Te iubesc, Măria ta, ca sarea în bucate
La mulţi ani, România!”, este mesajul actriţei Maia Morgenstern.
 
Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările