"Muzica de divort" uneste sufletele

S-o fi numit cantarea lui Alexandru Andries "Muzica de divort", dar lumea a plecat la sfarsitul concertului de luni seara tinandu-se de mana. Dupa ce, in prealabil, toata sala a cantat piese noi si

S-o fi numit cantarea lui Alexandru Andries "Muzica de divort", dar lumea a plecat la sfarsitul concertului de luni seara tinandu-se de mana. Dupa ce, in prealabil, toata sala a cantat piese noi si piese de acum douazeci de ani. O ora si jumatate, Teatrul de Opereta "Ion Dacian" a fost spatiul in care s-au aflat laolalta prietenii vechi ai lui Andries si prietenii vechi ai muzicii sale. Daca, in 2000, Sala Mare a Teatrului National se umpluse pana la refuz cu fanii lui, anul acesta biletele s-au epuizat cu doua saptamani inaintea spectacolului. Luni seara, numai cei cu adevarat hotarati au putut asculta divortul, in varianta lui muzicala, si au ras impreuna cu atat de tonicul Andries. S-au aflat langa el, pe scena, colaboratorii fideli: George Baicea (chitara), Eugen Tegu (bass), Tuddy Zaharescu (tobe), Maria Ioana Mantulescu (voce), Cristian Soleanu (saxofon) si Mircea Tiberian (pian). A fost o intalnire calda si luminoasa, ca mai toate intamplarile al caror personaj principal este Alexandru Andries. Concertul de luni, 3 decembrie, s-a incheiat cu un "La multi ani" cantat de pe scena. Ceea ce va dorim si dumneavoastra, domnule Andries!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: