LIVE Dezbatere „Historia”: Misiunile secrete în care a fost implicat „Bâzu” Cantacuzino, asul aviaţiei româneşti

Misiunile secrete în care a fost implicat „Bâzu” Cantacuzino, asul aviaţiei româneşti

Toţi vorbesc despre bogăţia sa, despre excesele sale şi despre femeile care îl curtau. Puţini ştiu cât de talentat era în toate lucrurile în care se implica, cât de minuţios îsi pregătea caii putere atunci când intra în concurs sau în luptă, cât de respectuos şi apropiat putea fi faţă de oamenii din jurul său.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea in modulul Adevărul LIVE

 
 
Un prinţ în toată puterea cuvântului; un pilot cum prea puţini în lume au fost. Faimos, dar puţin cunoscut cu adevărat, îmbrăcat adesea în prea multe legende false, faptele căpitanului Constantin M. Cantacuzino, zis şi Bâzu, fascinează şi astăzi o întreagă generaţie de istorici.
Cine a fost Constantin „Bâzu” Cantacuzino? De ce este considerat „asul aviaţiei româneşti”? În ce misiuni secrete a fost implicat? La aceste întrebări, dar şi la multe altele, va răspunde istoricul Alexandru Armă, într-o ediţie specială a dezbaterilor „Historia” moderată de Ciprian Stoleru, şi transmisă de adevarul.ro, începând cu ora 12.00.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: