Stiri despre testosteron

  49 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Legătura dintre hormoni şi sănătatea muşchilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legătura dintre hormoni şi sănătatea muşchilor

  Sistemul endocrin este în strânsă legătură cu numeroase funcţii ale organismului. Hormonii sunt substanţe secretate de glandele endocrine ce joacă un rol esenţial în dezvoltarea normală şi în menţinerea oraganismului în stare funcţională.

 • Ibuprofenul poate
reduce fertilitatea bărbaţilor tineri?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ibuprofenul poate reduce fertilitatea bărbaţilor tineri?

  Medicamentele care conţin ibuprofen sunt indicate pentru a diminua durerile şi inflamaţiile, precum şi febra. Un studiu recent arată că, folosită perioade lungi de timp şi în doză maximă admisă, această substanţă activă riscă să afecteze fertilitatea masculină.

 • Ce ucide libidoul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ucide libidoul

  Ne-am obişnuit să credem că testosteronul e un hormon tipic masculin şi că estrogenul e tipic feminin. E, nu e chiar aşa. Adevărul e că ambele sexe au ambele tipuri de hormoni. Un dezechilibru ar provoca, la bărbaţi, creşeterea sînilor iar la femei – păr facial. Asta are legătură şi cu libidoul. Mai jos sunt câteva alimente care-ţi sabotează libidoul fără ca tu să ai habar!

 • 5 motive pentru care bărbaţii spun „NU“ sexului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 motive pentru care bărbaţii spun „NU“ sexului

  Îţi vine să crezi sau nu, dar şi bărbaţii au momente în care nu vor să facă sex. Oricât ar fi ei de pasionali, anumite probleme personale le pot afecta viaţa intimă. Află care sunt motivele şi cum ai putea să îl ajuţi să treacă peste neplăceri.

 • Când intervine declinul
testosteronului. Semne de andropauză precoce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când intervine declinul testosteronului. Semne de andropauză precoce

  Schimbările hormonale nu le afectează doar pe femei. Termenul de menopauză este asociat în mod firesc cu genul feminin, însă şi cel masculin apre parte de schimbări hormonale asociate vârstei. Procesul este cunoscut sub numele de andropauză şi începe la 40 de ani.

 • O femeie a descoperit motivul pentru care nu a avut orgasm timp de 23 de ani: testul simplu care i-a schimbat viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O femeie a descoperit motivul pentru care nu a avut orgasm timp de 23 de ani: testul simplu care i-a schimbat viaţa

  Lipsa orgasmului este o realitate cu care se confruntă o mulţime de femei, dar puţine reuşesc să găsească o soluţie pentru problema cu care se confruntă. Uneori, plăcerea sexuală este ignorată tocmai pentru că femeilor le este ruşine să recunoască în faţa iubiţilor sau soţilor că nu sunt niciodată satisfăcute. Nu acesta este însă cazul unei femei care a avut primul orgasm după 23 de ani şi asta doar pentru că a încercat să descopere un răspuns.

 • Captură de fiole de testosteron, la vama Sculeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Captură de fiole de testosteron, la vama Sculeni

  Inspectorii vamali de la frontiera cu Republica Moldova, la punctul de trecere Sculeni, au descoperit aproape 1.300 de fiole injectabile de testosteron în conducta de adminise a unui autoturism Audi A8.

 • Ce legătură este între sex şi violenţă? Psihologii explică unul dintre marile mistere ale comportamentului uman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce legătură este între sex şi violenţă? Psihologii explică unul dintre marile mistere ale comportamentului uman

  Psihologii au observat o legătură clară între violenţă, infracţiuni şi sexualitatea masculină. Ei spun că atunci când bărbaţii trebuie să fie în competiţie unii cu alţii pentru a obţine o parteneră, au loc mai multe crime şi acte de violenţă. Fenomenul a fost observat mai întâi la animale, dar este valabil şi la oameni, spun cercetătorii.

 • Vara cresc şansele de a face copii. Cercetătorii explică motivul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vara cresc şansele de a face copii. Cercetătorii explică motivul

  Potrivit studiilor realizate de oamenii de ştiinţă italieni, bărbaţii ar fi mai fertili în timpul verii. Lunile iulie şi august se pare că ar fi cele mai bune luni din an pentru a încerca să facem un copil, pentru cp motilitatea spermatozoizilor funcţionează la capacitate maximă, spun specialiştii.

 • De ce bărbaţii au mărul lui Adam?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce bărbaţii au mărul lui Adam?

  Proeminenţa aflată în partea din faţă a gâtului bărbaţilor, numită mărul lui Adam, face obiectul multor curiozităţi. De ce bărbaţii au mărul lui Adam? În folclorul popoarelor creştine se spune că acest însemn masculin a apărut ca urmare a înţepenirii fructului oprit din grădina raiului în gâtlejul primului bărbat. Explicaţia medicală este, însă, mult mai plauzibilă.

 • Agreabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agreabil

  Nu m-am identificat cu Sherlock Holmes, nu m-am dedat unor investigaţii detectiviste şi în consecinţă nu ştiu foarte exact care este motivul în virtutea căruia regia şi scenografia spectacolului Testosteron de la Teatrul Maghiar de Stat “Csiky Gergely” din Timişoara sunt colective.

 • TEST Gândeşti mai mult ca un bărbat sau ca o femeie?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TEST Gândeşti mai mult ca un bărbat sau ca o femeie?

  Unii oameni de ştiinţă susţin că femeile pot gândi şi simţi anumite lucruri ca un bărbat, folosindu-şi preponderant emisfera dreaptă a creierului, care corespunde atributelor masculine. În mod similar, există bărbaţi care îşi folosesc mai mult partea stângă a creierului, dominată de atributele feminine.

 • Momentele în care sexul face minuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Momentele în care sexul face minuni

  Faptul că sexul are efecte benefice asupra organismului a fost confirmat de nenumărate studii ştiinţifice. Cu toate că uneori o partidă de sex este ultimul lucru la care ne stă gândul, psihologii recomandă taman acest remediu pentru a ieşi din impas.

 • 5 mituri despre soia pe care probabil încă le crezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 mituri despre soia pe care probabil încă le crezi

  În ciuda faptului că este omniprezentă şi că derivatele sale au împânzit rafturile magazinelor, încă mai planează o mulţime de confuzii în ceea ce priveşte soia. Dacă e sănătos să fie consumată de către bărbaţi sau dacă are vreo legătură cu cancerul de sân, sunt doar două din aceste dileme.

 • Traficant prins în Vama Porţile de Fier I cu fiole de testosteron
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traficant prins în Vama Porţile de Fier I cu fiole de testosteron

  175 de fiole de testosteron au fost  confiscate luni seară de poliţiştii de frontieră mehedinţeni şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I. Acţiunea s-a derulat în baza unei analize de risc efectuate de echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a  Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier I.

 • Iubiri sezoniere. Toamna se dă liber la „cuffing season“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iubiri sezoniere. Toamna se dă liber la „cuffing season“

  Sosirea sezonului rece ne face să acţionăm instinctiv pentru a ne găsi un partener alături de care să ne petrecem nopţile lungi şi mohorâte de toamnă şi iarnă. Trendul popular printre persoanele singure este botezat „cuffing season“ , iar această „perioadă a încătuşării“ are explicaţii de natură biologică şi psihologică.

 • Mărimea
testiculelor arată dacă vei fi un tată bun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărimea testiculelor arată dacă vei fi un tată bun

  În urma unui experiment desfăşurat la Universitatea Emory din oraşul Atlanta, oamenii de ştiinţă americani au descoperit câteva ipoteze surprinzătoare referitoare la modul în care dimensiunea organelor genitale influenţează abilităţile parentale ale bărbaţilor.

 • De ce se sărută oamenii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce se sărută oamenii?

  Nu toţi oamenii de pe Glob obişnuiesc să se sărute, dar oamenii de ştiinţă au convingerea că atingerea buzelor este un comportament instinctiv. Sărutul are un rol important pentru perpetuarea speciei.

 • Depresie? Hormonul sexual masculin ar putea fi de vină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Depresie? Hormonul sexual masculin ar putea fi de vină

  Testosteronul, hormonul masculinităţii, dirijează multe dintre aspectele vieţii bărbaţilor, de la protecţia cardiovasculară la o viaţă sexuală împlinită, desigur. Dar şi starea de spirit a bărbaţilor depinde într-o bună măsură de nivelul de testosteron.

Modifică Setările