Stiri despre reteta de post

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum faci cele mai delicioase paste carbonara de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum faci cele mai delicioase paste carbonara de post

  Ai poftă de paste, dar nu vrei să renunţi la post? Nicio problemă! Această reţetă te va cuceri de la prima înghiţitură. Înlocuieşte baconul cu ciuperci şi foloseşte lapte de soia şi caju pentru a prepara sosul alb. Un adevărat deliciu vegan sunt aceste paste carbonara de post!

 • Cum faci cea mai delicioasă iahnie de fasole. Reţetă de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum faci cea mai delicioasă iahnie de fasole. Reţetă de post

  Reţetele de post sunt la mare căutare în această perioadă în care gospodinele ţin Postul Paştelui, cel mai lung şi mai aspru dintre toate de peste an. Ce zici de o iahnie de fasole cu gust desăvârşit, servită cu murături şi verdeaţă verde?!

 • Cum faci cea mai delicioasă negresă de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum faci cea mai delicioasă negresă de post

  Ai poftă de ceva dulce în aceste ultime zile din Postul Crăciunului? Poţi prepara pentru tine şi cei dragi o negresă delicioasă, care se face rapid, iar pentru ea ai nevoie de doar câteva ingrediente. Reţeta este una simplă, tradiţională, nu conţine lapte sau ouă.

 • Ciorba de varză acră, un deliciu de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciorba de varză acră, un deliciu de post

  Iarna vine cu butoaie pline cu varză murată, motiv pentru care încă o reţetă de post devine preferata gospodinelor până când vor pune pe masa de sărbătoare bucăţile tradiţionale româneşti. Ce zici de o ciorbă de varză acră, cu legume din abundenţă?

 • Mâncare de rădăcinoase cu roşii şi spanac. Reţetă de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâncare de rădăcinoase cu roşii şi spanac. Reţetă de post

  A venit iarna, iar într-o zi friguroasă te poţi încălzi cu o mâncare de rădăcinoase cu roşii şi spnac, o reţetă de post pe care am pregătit-o special pentru tine în această perioadă.Dacă ai câteva rădăcinoase prin frigider (fie că e vorba de ţelină, morcovi, pătrunjel ori păstârnac) nişte cartofi şi gulii în cămară, poţi prepara această reţetă delicioasă. restul ingredientelor le vei descoperi în reţeta noastră.

 • Salată caldă de linte cu cartofi. Reţetă de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salată caldă de linte cu cartofi. Reţetă de post

  Pentru această reţetă de post de salată caldă de linte cu cartofi, poţi folosi linte verde. Păstreaz-o într-un recipient închis şi la întuneric, cum ar fi cămara. Astfel o poţi păstra multă vreme înainte de a o folosi în mâncăruri. Pentru această reţetă, nu o fierbe prea mult. Mai ai nevoie de câteva capere, de ulei de măsline şi de cartofi de tipul celor făinoşi. dar nici pei nu-i lăsa prea mult să fiarbă.

 • Sarmale fără carne. Reţetă de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sarmale fără carne. Reţetă de post

  Ştiai că în zilele de post, poţi adăuga în compoziţia de sarmale linte, brânză tofu, sfeclă şi chiar stafide? Sau că denumirea sarmalelor are origini turceşti? Cuvântul „sarma“ a fost preluat de români şi de sârbi, iar ungurii îi zic „szárma“. La noi se mai numesc şi „găluşti“ sau „găluşte“, iar dacă ajungi prin părţile Bucovinei şi urmează să fii servit cu găluşti, să ştii că acestea nu au nicio legătură cu biluţele albe, din griş şi ou.

 • Mâncare de post de urzici cu usturoi şi hrean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâncare de post de urzici cu usturoi şi hrean

  După o iarnă lungă, urzicile sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a-ţi remineraliza organismul. Iată cum poţi face o mâncare de urzici cu usturoi şi hrean.

 • Prăjitură de post cu gem şi nuci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură de post cu gem şi nuci

  În perioada rămasă până la Paşte puteţi pregăti această prăjitură de post cu gem şi nuci, un preparat delicios care va fi savurat cu plăcere şi de copii sau de persoanele care nu ţin post, la o cană de ceai sau de cafea.

 • Prăjitură de post cu bulion şi gem. Reţetă de te lingi pe degete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură de post cu bulion şi gem. Reţetă de te lingi pe degete

  Pentru a obţine un delicios desert, cu care poţi impresiona gurmanzii, nu ai nevoie de ingrediente sofisticate. Un exemplu este prăjitura de post cu bulion şi gem, reţeta ştiută ca prăjitura „Casnica“ de bunicile şi de mamele care făceau minuni din nimic pe vremea comunismului, când nu găseai de niciunele.