Stiri despre remedii

  465 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Remedii naturiste pentru transpiraţia excesivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturiste pentru transpiraţia excesivă

  Transpiratia este un proces fiziologic natural necesar pentru reglarea temperaturii corporale atunci cand ne expunem la temperaturi ridicate, cand depunem efort fizic sau din cauza schimbarilor hormonale cauzate de stres sau emotivitate excesiva.

 • Alimentul ce reduce riscul de cancer! Consumă-l crud de două ori pe săptămână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentul ce reduce riscul de cancer! Consumă-l crud de două ori pe săptămână

  Cercetătorii chinezi au descoperit însă o modalitate simplă şi eficientă prin care poate fi prevenit cancerul de plămâni. Potrivit oamenilor de ştiinţă de la Centrul pentru Prevenţie şi Control Jiangsu, consumarea usturoiului crud de două ori pe săptămână scade cu 44% riscul cancerului pulmonar.

 • 5 diuretice naturale, cu efect garantat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 diuretice naturale, cu efect garantat

  Ai mereu picioarele şi gleznele umflate? Te-ai putea confrunta cu retenţia de apă,o problemă frecvent întânită printre femei.Din fericire, există plante care favorizează eliminarea apei în exces din organism, iar noi ţi le prezentăm pe cele mai eficiente.

 • Alimente pentru ficat gras. Ce mănânci dacă ai această afecţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente pentru ficat gras. Ce mănânci dacă ai această afecţiune

  Există două tipuri de boală hepatică grasă: boală hepatică indusă de alcool şi boala hepatică nonalcoolică. Dar problema se poate rezolva prin dietă. Îţi prezentăm alimente bune pentru ficat gras pe care trebuie să le mănânci.

 • 4 remedii naturale pentru părul subţire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 remedii naturale pentru părul subţire

  Căderea părului este una dintre cele mai frecvente probleme cu care nu se confruntă doar femeile, ci şi bărbaţii. Din fericire pentru doamne, există numeroase remedii împotriva căderii părului pe care le poţi face şi tu acasă.

 • 5 ceaiuri contra pietrelor la fiere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 ceaiuri contra pietrelor la fiere

  Calculii biliari sunt pietricelele microscopice sau chiar de dimensiunea unei mici de pingpong, formaţi din cristalizarea colesterolului şi a altor compuşi din bilă (lichidul secretat de vezica biliară). Cura cu ceaiurile din plante ajută la eliminarea lor.

 • Remedii care alungă astenia de primăvară. Sunt naturale şi ieftine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii care alungă astenia de primăvară. Sunt naturale şi ieftine

  După sezonul rece, în care am consumat mai puţine legume şi zarzavaturi proaspete, ne simţim uneori lipsiţi de vitalitate. Totodată, corpul face un efort continuu ca să se adapteze la schimbările de temperatură. Acest lucru determină o slăbiciune fizică, numită astenie.

 • Oţetul de mere, benefic pentru acnee. Cum îl foloseşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oţetul de mere, benefic pentru acnee. Cum îl foloseşti

  Benefic pentru sănătate şi frumuseţe, oţetul de mere este un leac cunoscut din bătrâni pentru tratarea multor afecţiuni. Are proprietăţi antitermice, antiseptice şi antiinflamatoare şi este o sursă bogată de vitamine şi minerale.

 • 5 plante care te scapă de aciditatea gastrică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 plante care te scapă de aciditatea gastrică

  Arsurile de stomac ocazionale sunt cauzate de o alimentaţie acidă, care constă în grăsimi prăjite, alcool, dulciuri, băuturi carbogazoase şi condimente picante. Disconfortul pe care-l resimţi poate fi alinat cu plante medicinale.

 • Legumele care conţin mai mult fier decât carnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legumele care conţin mai mult fier decât carnea

  Fierul este un mineral estenţial pentru buna funcţionare a organismului şi este implicat în multiple procese metabolice. Acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, precum şi în respiraţia celulară.

 • Îţi cade părul? Probabil că şi tu faci aceste greşeli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îţi cade părul? Probabil că şi tu faci aceste greşeli

  Căderea părului este una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntăm astăzi. În timp ce ereditatea joacă un rol major, există o mulţime de alţi factori care o cauzează. Vestea buna e că pierderea firelor de păr poate fi combătută prin câteva metode simple.

 • Negii: tratament şi metode de prevenire a apariţiei lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Negii: tratament şi metode de prevenire a apariţiei lor

  Orice om îşi doreşte o piele fină, frumoasă, lipsită de puncte negre, coşuri sau negi. Dar soarta nu ne oferă mereu ce ne dorim şi apoi căutăm remedii la problemele noastre. Azi vorbim despre negii inestetici, tratament si metode de prevenire a aparitiei lor.

 • 5 remedii naturale care te scapă de mătreaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 remedii naturale care te scapă de mătreaţă

  Ai încercat să scapi de mătreaţă cu şampoane obişnuite dar nu ai reuşit? Ei bine, natura îţi pune la dispoziţie tot felul de remedii care pot combate această afecţiune, iar noi ţi le prezentăm pe cele mai eficiente.

 • Vindecă acneea in doar trei zile. Tratament natural si ieftin cu rezultate uimitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vindecă acneea in doar trei zile. Tratament natural si ieftin cu rezultate uimitoare

  Acneea este o problemă chiar si pentru multe persoane care au ajuns la maturitate. Mulţi apelează la tot felul de tratamente cosmetice scumpe, însă rezultatele întârzie să apară. Există metode prin care poţi să scapi de acnee pe cale naturală, într-un mod foarte simplu şi într-un timp scurt. În trei zile, tenul va fi curat şi reîmprospătat.