Stiri despre puscarie

  708 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Puşcărie cu program redus, pe fond de grevă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puşcărie cu program redus, pe fond de grevă

  În urma grevei sindicaliştilor din penitenciare, deţinuţii vor fi păziţi şi hrăniţi la fără frecvenţă.Sindicatul Naţional al Lucrătorilor de Penitenciare (SNLP) şi Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) vor intra în grevă generală pe data de 31 mai.

 • Luptătorul de K1, Florin Ilie, are voie să fugă de poliţie cu acordul instanţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luptătorul de K1, Florin Ilie, are voie să fugă de poliţie cu acordul instanţei

  După ce a fugit de poliţia de frontieră şi a scăpat de filtrele oamenilor legii, luptatorul de K1 şi-a petrecut noaptea în libertate. La fel de liber a fost şi un alt şofer, care l-a călcat cu un BMW pe un poliţist de frontieră care încerca să îl tragă pe dreapta. Aceasta riscă să fie arestat luni pentru 29 de zile.

 • Marius Martiş şi Ionică Serea află astăzi dacă vor rămâne după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marius Martiş şi Ionică Serea află astăzi dacă vor rămâne după gratii

  La această oră Curtea de Apel Piteşti judecă recursul faţă de prelungirea măsurii arestării preventive formulat de arbitrii Marius Martiş şi Ionică Serea, trimişi în judecată pentru fapte de corupţie alături de omul de afaceri Cornel Penescu şi administratorul firmelor acestuia, Liviu Făcăleaţă.

 • Un vieţaş, la un pas de libertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un vieţaş, la un pas de libertate

  Ioan Chifan, primul condamnat pe viaţă după 1989, ar putea ieşi din închisoare în octombrie. În cazul altor trei deţinuţi cu aceeaşi pedeapsă magistraţii au amânat punerea în libertate cu un an.

 • Violatorii din Jirlău au intrat în arest, legați cu aceeași pereche de cătușe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violatorii din Jirlău au intrat în arest, legați cu aceeași pereche de cătușe

  Doi bărbaţi din comuna Jirlău care au violat o copilă de opt ani au fost ridicaţi şi depuşi în arestul Poliţiei. Fata de opt ani, împreună cu sora sa de 15 ani, gravidă în luna a opta precum şi frăţiorul lor de patru ani, care a asistat la violuri, au ajuns într-un centru maternal.

 • Poliţişti care trec de partea cealaltă a legii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţişti care trec de partea cealaltă a legii

  Tot mai mulţi oameni ai legii devin protectori ai interlopilor şi, de cele mai multe ori, ajung după gratii. Cu toate acestea, numărul ofiţerilor corupţi este în creştere. În schimbul unor sume de bani, poliţiştii vând informaţii secrete, astfel încât infractorii ştiu când urmează să fie arestaţi, când se organizează flagrante sau când se fac percheziţii.

 • A fost prins violatorul fetei surdo-mute: este un minor de 17 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost prins violatorul fetei surdo-mute: este un minor de 17 ani

  Agresorul care a violat o fată surdo-mută, în urma cu trei zile, în plină stradă, pe când acesta se întorcea spre casă, a fost reţinut de poliţişti. Violatorul, în vârstă de 17 ani, a profitat de handicapul fetei şi a batjocorit-o fără milă.

 • Botoşani: Guvernul a alocat bani pentru confortul deţinuţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Guvernul a alocat bani pentru confortul deţinuţilor

  În plină criză economică, Guvernul alocat zilele trecute 150.000 de lei Penitenciarului Botoşani. Banii sunt acordaţi din fondul de rezervă pentru continuarea unor investiţii care ar urma să sporească confortul deţinuţilor, dar şi pentru crearea unor condiţii mai bune de muncă pentru personalul închisorii.

 • Puşcărie 30 de ani pentru că şi-au ucis copiii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puşcărie 30 de ani pentru că şi-au ucis copiii

  Sabin şi Mariana Diaconu, din comuna Sprâncenata, au primit 30 de ani de puşcărie pentru că şi-au ucis copiii nou-născuţi şi i-au aruncat pe câmp. Cei doi soţi le-au spus anchetatorilor că au făcut acest lucru din cauză că nu aveau cu ce să-i întreţină.

 • Exclusiv: Vieţaş cu patru crime la un pas de libertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exclusiv: Vieţaş cu patru crime la un pas de libertate

  Toader Covali, cel mai fioros criminal închis în Penitenciarul Iaşi, ar putea ieşi de după gratii peste câteva zile. În cazul în care magistraţii îi vor admite cererea de liberare condiţionată, deţinutul ar fi primul condamnat pe viaţă din Moldova, după 1989, pus în libertate.

 • Puşcărie pe pâine pentru ţepe cu boschetari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puşcărie pe pâine pentru ţepe cu boschetari

  Membrii unei reţele specializate pe obţinerea de credite bancare şi alte bunuri cu ajutorul actelor false şi a persoanelor fără adăpost au fost condamnaţi la ani grei de închisoare şi la plata unor despăgubiri semnificative, de judecătorii Tribunalului Iaşi.

 • Hoţul actor: Furtul l-a ridicat, furtul l-a distrus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hoţul actor: Furtul l-a ridicat, furtul l-a distrus

  Chilibar Papan, deţinutul care a jucat rolul Ursu’ în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier“, se întoarce după gratii, fiind acuzat de furt. Specialiştii spun că un loc de muncă normal şi o viaţă socială echilibrată nu le pot oferi foştilor deţinuţi senzaţiile tari pe care le trăiesc când dau o spargere.

 • Botoşani: Deţinuţii vor înfrumuseţa oraşul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Deţinuţii vor înfrumuseţa oraşul

  Primăria va angaja 50 de deţinuţi cărora le va plăti 4,5 lei pe oră . Edilii au motivat că folosirea deţinuţilor este mai ieftină decât în cazul în care ar fi angajate alte persoane. Puşcăriaşii vor vopsi garduri şi borduri şi vor planta flori pe spaţiile verzi.

 • Judecaţi după ce au violat o fetiţă de 12 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judecaţi după ce au violat o fetiţă de 12 ani

  Un bărbat de 40 de ani a întreţinut raporturi sexuale cu o elevă în clasa a V-a la scurt timp după ce fetiţa fusese agresată sexual de un alt bărbat.Soţia violatorului i-a angajat un avocat, dar când a aflat ce a făcut, l-a părăsit şi a intentat divorţ.

 • Botoşani: O zi la închisoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: O zi la închisoare

  Un proiect finanţat de Uniune Europeană şi întocmit de Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România, vine în ajutorul persoanelor aflate în detenţie şi a tinerilor care au un comportament deviant.

 • Primar condamnat la 11 ani de puşcărie pentru înşelăciune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primar condamnat la 11 ani de puşcărie pentru înşelăciune

  Gospodarul şef al comunei Schela, Iacov Bărceanu, a fost condamnat de Curtea de Apel Galaţi pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Primarul este acuzat că a întocmit documente fictive privind angajarea a 120 de persoane cauzând AJOFM Galaţi un prejudiciu de circa 300.000 de lei.

 • Urmărit 40 de ani de Securitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urmărit 40 de ani de Securitate

  Urmaşii fostului deţinut politic Nicolae Stroescu au câştigat în instanţă 300.000 de euro pentru suferinţele disidentului. Nicolae Stroescu (1921-2002) a înfundat puşcăriile, a fost internat la sanatoriu, mutat cu domiciliu forţat şi urmărit de fosta Securitate. 40 de ani a îndurat ororile comuniste.

 • Verdict: 35 de ani de puşcărie pentru asasinii şefului lumii interlope din Galaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Verdict: 35 de ani de puşcărie pentru asasinii şefului lumii interlope din Galaţi

  Ion Mocănelu şi Ionuţ Zăuşilă au fost condamnaţi de Tribunalul Teleorman la 18, respectiv 17 ani de închisoare pentru asasinarea lui Marian Ivan. Procesul a fost strămutat de la Galaţi la Teleorman pentru că exista riscul ca cei doi ucigaşi să fie linşaţi în închisoare. Judecătorii i-au obligat pe asasini să le plătească mamei şi fiicei şefului lumii interlope gălăţene daune totale de 350.000 de lei.

Modifică Setările