Clanul Corduneanu şi-a întâmpinat „regele” în faţa Penitenciarului Iaşi. Pentru ce a ajuns după gratii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO bzi.ro
FOTO bzi.ro

La ieşirea din penitenciar, Bogdan Corduneanu a fost aşteptat de aproximativ 30 de persoane. În acel moment, fraţii şi prietenii săi au izbucnit în urale: „Să trăiască Regele!”

Bogdan Corduneanu a fost eliberat luni, 5 aprilie, din închisoare. Magistraţii au decis ca „Regele Cordunenilor” să fie pus în libertate, în urma unei condamnări cu suspendarea executării pedepsei. 

La ieşirea pe poarta Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi, acesta a fost aşteptat de rudele şi prietenii săi, notează bzi.ro. 

Bogdan Corduneanu a ieşit pe poarta penitenciarului în jurul orei 16.00. În acel moment, fraţii şi prietenii săi au izbucnit în urale: „Să trăiască Regele!”.

Potrivit sursei citate, după câteva îmbrăţişări din partea rudelor, Bogdan Corduneanu a urcat într-un autoturism, iar  toţi membrii familiei s-au îndreptat către casa părintească, din comuna ieşeană Holboca.

Luni dimineaţă, 5 aprilie, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat  pe Bogdan Corduneanu, la o pedeapsă de 1 an şi 8 luni de închisoare, pentru şantaj, dar cu suspendarea executării pedepsei. 

Sursa: YT/BZI

„Instanţa dispune ca inculpatul Bogdan Corduneanu să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 100 de zile, în cadrul unei instituţii publice aflată în subordinea Consiliului Local sau a Primăriei comunei Holboca, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilităţi publice, fie prestarea de servicii de asistenţă socială. Instanţa constată încetată de drept măsura arestului preventiv dispusă faţă de inculpatul Bogdan Corduneanu pronunţată de Judecătoria Iaşi, verificată şi menţinută succesiv”, au precizat ieri judecătorii ieşeni.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Telescaunul inutil, varianta „aici sunt banii dumneavoastră” de Iaşi

Povestea marinarului care se chinuie să supravieţuiască de patru ani pe o navă abandonată: „Stau într-o închisoare“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite