Stiri despre pariu

  51 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum a câştigat Steven Spielberg 40 de milioane de dolari din filmul „Star Wars“, după un pariu cu George Lucas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a câştigat Steven Spielberg 40 de milioane de dolari din filmul „Star Wars“, după un pariu cu George Lucas

  Cu mulţi, mulţi ani în urmă, pe un platou de filmare, doi regizori tineri au făcut un pariu ca între amici cu privire la succesul unui film SF numit „Star Wars/Războiul Stelelor“. Aceşti doi regizori se numeau Steven Spielberg şi George Lucas. Primul dintre ei avea să câştige pariul şi să îi ia celuilalt milioane de dolari de-a lungul timpului. Iată cum a fost pus acest pariu parcă de pe altă lume.

 • Alegerea Papei e listată la casa de pariuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegerea Papei e listată la casa de pariuri

  Buuun, deci avem o miză babană, nişte personaje cu tichiuţe roşii şi biografii cvasi-cunoscute, 1,2 miliarde de credincioşi (!), tabloide şi televiziuni de ştiri, atmosferă de omphalos al lumii religioase. Mix-ul perfect pentru a crea un story. Şi ce story!

 • Lupta pentru Vatican: europenii îl vor pe italianul Angelo Scola
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lupta pentru Vatican: europenii îl vor pe italianul Angelo Scola

  Arhiepiscop al Bisericii Catolice pentru Milano, Angelo Scola este cotat de casele de pariuri cu şanse de 5/2 pentru a deveni următorul suveran pontif. În vârstă de 69 de ani, italianul pare a fi preferatul europenilor, care probabil că vor vota şi la acest Conclav ca un bloc unitar. Scola este una dintre cele mai puternice figuri ale Bisericii Catolice.

 • Pariul de la Oscar: George Clooney sau Brad Pitt?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pariul de la Oscar: George Clooney sau Brad Pitt?

  Cea de-a 84-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film va avea loc duminica aceasta, la Los Angeles, şi va fi transmisă în România de postul HBO, în noaptea de 26 spre 27 februarie, de la ora 3.00.

 • Noul iPhone, pariu pentru Tim Cook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul iPhone, pariu pentru Tim Cook

  Lansarea noului iPhone, care vizează consolidarea poziţiei de lider de piaţă a Apple, este primul test pentru noul preşedinte al companiei.

 • Adi Mutu a pierdut un pariu de 80 de euro la antrenament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adi Mutu a pierdut un pariu de 80 de euro la antrenament

  La finalul antrenamentului de astăzi, Adi Mutu a făcut pariu cu Alexa pe 20 de euro că reuşeşte să îi dea gol lui Pantilimon de la 20 de metri. După patru lovituri libere, decarul naţionalei s-a lăsat păgubaş, iar mijlocaşul Timişoarei a plecat la cabine mai bogat cu 80 de euro!

 • Patronul de la Virgin, în rol de stewardesa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patronul de la Virgin, în rol de stewardesa

  Miliardarul Richard Branson va onora pariul pierdut cu Tony Fernandes, în data de 1 mai, când britanicul se va îmbrăca în stewardesă şi va oferi servicii de servire a pasagerilor pe o aeronavă a companiei Air Asia, cu prilejul unui zbor caritabil.

 • Spania - Africa de Sud pe scuter, dintr-un pariu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spania - Africa de Sud pe scuter, dintr-un pariu

  Un profesor de educaţie fizică din Valencia a pariat cu fotbaliştii Mata, Marchena şi Villa că va ajunge la Mondial pe scuter, traversând Continentul Negru de la nord la sud.

 • Pariaţi pe Dow Jones? Vă trebuie cel puţin 370 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pariaţi pe Dow Jones? Vă trebuie cel puţin 370 de lei

  Varianta cea mai ieftină pentru a intra în jocul speculaţiilor pe indicele american costă 3,5% din valoarea lui scadentă. Cumpărătorul de contracte tranzacţionate la Sibiu va câştiga dacă Dow Jones va avea peste 10.650 de puncte la data de 19 martie şi va pierde dacă indicele scade.

Modifică Setările