Român înecat într-o localitate de lângă Roma. Pusese pariu pe băutură, cu un conaţional, că poate traversa lacul înot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scafandrii aduc la mal trupul românului FOTO www.romatoday.it
Scafandrii aduc la mal trupul românului FOTO www.romatoday.it

Un român de 49 de ani a murit, în noaptea de miercuri spre joi, înecat în lacul Albano, la circa 20 de kilometri de capitala Italiei. Mai mulţi scafandri au intervenit pentru a scoate din apă trupul neînsufleţit al românului.

Românul, considerat un om al străzii, şi-a petrecut seara de miercuri, 11 august, pe malul Lacului Albano, alături de câţiva conaţionali. Românii au consumat, din plin, băuturi alcoolice. La un moment dat, românul de 49 de ani şi un alt bărbat din grup au pus un pariu nebun, potrivit Roma Today.

Cei doi au pus pariu pe o sticlă de băutură că pot traversa lacul Albano înot, în miezul nopţii. Bărbatul cu care s-a pus pariul a reuşit să revină la mal, însă românul de 49 de ani a fost de negăsit.

Membrii grupului şi-au dat seama că românul de 49 de ani nu mai este cu ei abia joi dimineaţa, când s-au trezit din beţie. 

Doi tineri, care se plimbau cu două ambarcaţiuni pe lac, au sesizat, la un moment dat, trupul neînsufleţit al românului. Au solicitat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine, la faţa locului fiind trimişi câţiva scafandri pentru a putea scoate din apă trupul neînsufleţit al românului.

În urma anchetei s-a stabilit că, într-adevăr, cei doi bărbaţi puseseră pariu că pot traversa lacul înot, dar şi că membrii grupului de români au remarcat cu întârziere lipsa bărbatului de 49 de ani din cauza consumului excesiv de alcool.

Băiat de 19 ani, înecat la Costineşti. Valurile au răsturnat salteaua pe care se afla în dreptul epavei

Un băiat de 18 ani a murit înecat pe plaja Endless din Constanţa

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite