Stiri despre manichiura

  53 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Unghii 2012: metalic, texturat sau pop?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unghii 2012: metalic, texturat sau pop?

  Zilele manichiurii monocrome şi monotone sunt numărate. Pentru următorul sezon, stiliştii ne asaltează cu modele şi texturi de unghii fanteziste şi o explozie de culoare. Clasicul french manicure şi culorile nude ale lacurilor de unghii au fost înlocuite cu designuri care de care mai îndrăzneţe şi mai sofisticate.

 • Aglomeraţie la saloanele de înfrumuseţare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aglomeraţie la saloanele de înfrumuseţare

  Doamnele au făcut programări din timp pentru a arăta impecabil de Ziua Femeii. Zilele acestea cu greu mai găseşti un loc liber la saloanele de înfrumuseţare din oraş. Programările s-au făcut în avans cu câteva săptămâni pentru ca doamnele să fie sigure că se vor putea coafa şi aranja de ziua lor.

 • Studenta Andreea Obrejan este artista unghiilor frumoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenta Andreea Obrejan este artista unghiilor frumoase

  Tânăra din Oţelu-Roşu studiază Relaţiile Publice la Timişoara,  dar nu este foarte convinsă că va deveni purtător de cuvânt al vreunei instituţii sau mari companii. Pasiunea vieţii sale este manichiura şi mai degrabă i-ar plătea să facă mici opere de artă pe unghiile doamnelor şi domnişoarelor.

 • „Booo, ce unghii de Halloween ai!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Booo, ce unghii de Halloween ai!”

  Un nail-artist a lansat zilele trecute o colecţie de pictură pe unghii dedicată special sărbătorii de Halloween. Manichiura este semipermanentă şi este în trend cu... criza: costă doar 30 de lei.

 • Lasă munca la câmp pentru manichiură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lasă munca la câmp pentru manichiură

  53 de femei din satele din Giurgiu s-au înscris la cursuri de calificare în comerţ, îngrijirea copiilor sau manichiură. Cursurile sunt organizate de Federaţia Agrostar, în cadrul unui proiect finanţat de Uniunea Europeană.

 • Academia de artă pe unghii, la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Academia de artă pe unghii, la Braşov

  Pictura pe unghii a fost ridicată la rang de artă, iar unghiile naturale au fost înlocuite de modelele tehnice, din acryl sau gel.

 • Tendințe: Ghici ce se poartă în vara aceasta?!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tendințe: Ghici ce se poartă în vara aceasta?!

  Tunsorile clasice, ţinutele vaporoase şi unghiile multicolore- tendinţele acestei veri. Atenţie, şi bărbaţii sunt primiţi în saloanele de înfrumuseţare. O tunsoare „regulamentară", unghiile curăţate, ţinuta îngrijită - reguli obligatorii pentru un bărbat care se respectă.

 • Tania Burtea transformă pictura pe unghii în afacere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tania Burtea transformă pictura pe unghii în afacere

  La cei 24 de ani ai săi, tânăra se mândreşte cu un profit substanţial în industria saloanelor de înfrumuseţare. Tania şi-a descoperit pasiunea pentru manichiură la scurt timp după ce a terminat liceul. În 2005 s-a înscris la Colegiul Naţional „Ana Aslan“ şi a urmat cursuri de specialitate pentru unghii tehnice.

 • Cristalele Swarovski, noua modă pe unghiile arădencelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristalele Swarovski, noua modă pe unghiile arădencelor

  Saloanele de înfrumuseţare se întrec în decorat unghii de basm, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Femeile se răsfaţă cu unghii acoperite de cristale Swarovski, în timp ce bărbaţii care se respectă aleg manichiura japoneză.

 • Braşov: Iryna Anton face adevărate opere de artă pe unghii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Iryna Anton face adevărate opere de artă pe unghii

  Frumoasa ucraineancă şi-a deschis un salon la Braşov unde reuşete să decoreze unghii de orice tip, într-un mod unic. Competiţiile internaţionale şi premiile câştigate îi garantează titlul de „maestră în arta pe unghii".

 • Buzău: Elena Cristina Stoica a pictat o mie de unghii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Elena Cristina Stoica a pictat o mie de unghii

  Meseria poate ajunge la rang de artă, dacă o practici cu plăcere, simţ de răspundere şi un dram de talent. O demonstrează o tânără din Buzău, proprietara unui salon de manichiură, care a „importat” la Buzău, de la ruşi, tehnica picturii pe unghii. Este singura din oraş care utilizează pictura pe bază de apă, aplicată pe extensiile de unghii.

 • Galaţi: În 2010, se poartă French Evolution!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: În 2010, se poartă French Evolution!

  Se renunţă la înfrumuseţarea clasică a unghiilor în favoarea celor vopsite în culori vii şi personalizate. Potrivit prognozelor, clientele fidele ale saloanelor de manicură vor continua să cheltuiască pentru arta înfrumuseţării mâinilor, în ciuda crizei.

 • Oana Ţapelea face artă pe unghiile reşiţencelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oana Ţapelea face artă pe unghiile reşiţencelor

  Tânăra ajută cu drag persoanele din jurul său. De aproape trei ani, ea este absorbită de o pasiune moştenită: „arta pe unghii”. Reşiţencele care vor să fie prezentabile apelează la Oana. Unii spun că oamenii se cunosc şi după unghii, aşa că Oana îi ajută să devină mai buni.

 • Freză şi manichiură pentru necuvântătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Freză şi manichiură pentru necuvântătoare

  Medicii spun că tratamentele cosmetice pentru animale nu reprezintă un moft, ci o necesitate de care oamenii ar trebui să ţină seama. Singurul centru din Focşani specializat în toaletarea animalelor de companie este dotat la standarde înalte. Vizita la „coafor"se face cu programare.