Picturile cu pudră de acril, cel mai nou trend în materie de manichiură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eva Covaci pictează flori pe unghii lungi de aproape 10 centimetri
Eva Covaci pictează flori pe unghii lungi de aproape 10 centimetri

Cel mai nou trend în materie de manichiură sunt picturile cu pudră de acril. Arădencele spun că au renunţat la manichiura clasică şi preferă să dea până la 100 de lei pentru o manichiură cu gel şi picturi.

Unghiile cu gel au devenit cea mai simplă modalitate a fetelor de a-şi întreţine manichiura. Foarte puţine domnişoare mai sunt interesate de manichiurile clasice, cele cu gel fiind la mare căutare în saloanele de specialitate din Arad. Aspectul lor natural, sănătos, fără acea tentă de galben cauzată de lacurile colorate, transformă unghiile cu gel într-un produs extrem de popular în toate saloanele de manichiură. Eva Covaci s-a apucat de această meserie în urmă cu aproape doi ani de zile şi spune că cele mai multe cliente îi cer picturi cu pudră de acril.

„Moda unghiilor cu gel avansează de la o lună la alta. În perioada aceasta, la mare căutare sunt picturile cât mai colorate, modelele ieşite din comun şi florile din pudră de acril. Este un gel rezistent care oferă florilor impresia că sunt naturale”, a explicat Eva Covaci, manichiuristă.

Multiple avantaje

Unghiile din gel rezistă cu succes cel puţin două săptămâni, însă în momentul în care unghia începe să crească, este necesară reîntoarcerea la salon pentru întreţinere. O manichiură clasică însă, nu ţine mai mult de două zile. „Majoritatea clientelor cer manichiură cu gel. Fie extensii construite din gel, fie unghii false. Ambele variante sunt date cu straturi fine de gel, care mai apoi trebuie supuse razelor ultraviolete”, a adăugat Eva Covaci.

Începând de la fluturaşi, flori, ori diferite picturi sofisticate, până la pietricele, abţibilduri şi chiar inele în unghii, clientele îşi pot alege modelul dorit din albume foto speciale, puse la dispoziţie de saloanele de specialitate. „Nu mi se pare scumpă o manichiură cu gel, mai ales că merg la întreţinere o dată pe lună. Umplutul unghiilor costă 45 de lei”, a spus arădeanca Georgiana Covalschi.

Modă extinsă la picioare
Pedichiura este ceva mai dificil de realizat deoarece majoritatea aparatelor cu ultraviolete sunt făcute doar pentru mâini, fiind imposibilă expunerea picioarelor la razele respective. Majoritatea manichiuristelor oferă însă şi acest serviciu, în schimbul sumei de 50 de lei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite