Articol publicitar

Scutește banii pentru manichiură, alegând produse de la FSM

Publicat:
Ultima actualizare:

Mâinile frumoase, fără riduri, delicate și bine îngrijite fac impresie. Fie că este vorba despre primul salut, la serviciu sau în alte lucruri pe care le facem, mâinile sunt adesea în câmpul vizual. Cu atât mai importantă este o manichiură profesională care îngrijește pielea și unghiile pe termen lung și asigură un aspect sănătos și radiant.

Scutește banii pentru manichiură, alegând produse de la FSM jpeg

Aplică un strat de bază pe unghiile nevopsite și apoi acoperă-le cu un lac colorat. Stratul de bază este de obicei transparent, dar poate fi și ușor nuanțat pentru a ascunde modificările nedorite sau decolorarea unghiilor (unghii îngălbenite, albicioase, decolorate sau crestate etc.). La fel ca fondul de ten sau cremele corective folosite în machiaj, straturile de bază pot ascunde micile pete de pe unghii, înainte de aplicarea unei oje nude sau pentru un aspect natural. Dacă te întrebi de unde să cumperi un strat de bază pentru unghii sau produse de înaltă calitate pentru manichiură, atunci intră în magazinul online FSM.

Ce produse sunt necesare pentru manichiură?

Pentru o îngrijire optimă a unghiilor, nu este întotdeauna necesar să mergi la un profesionist. Daca vrei să ai unghii făcute la fel ca la salonul de manichiură, poţi încerca si tu o manichiură acasă, alegând produse pentru manichiură din magazinul online fsm.ro. Unghiile frumoase nu sunt doar un semn al unui aspect estetic la modă. După cum arată deja originea cuvântului (Manus înseamnă mână în latină), o manichiură se referă la îngrijirea mâinilor și a unghiilor. De regulă, o manichiură include pași de lucru mai mult sau mai puțin definiți, care includ diferite produse și instrumente pentru realizarea ei. Acestea pot fi gel de construcție autonivelant, pensulă pentru gel, set de bețișoare portocal în număr de 12 bucăți, pungi sterilizare pupinel, abțibild unghii, pilă de unghii, ojă semipermanentă, seturi create special pentru tine, Primer, Base Coat, Top Coat și tratamente, geluri UV, lampa UV și multe alte produse.

În loc să cheltui în mod regulat mulți bani într-un salon, poți efectua toți pașii de lucru acasă, cu produsele potrivite. Deși produsele costă bani atunci când le cumperi pentru prima dată, cheltuielile sunt de obicei amortizate în scurt timp, deoarece vei economisi banii pe salonul de manichiură. Aruncă o privire la instrucțiunile pentru manichiura bricolaj și ai încredere în unghiile tale. Înainte de a începe să-ți îngrijești unghiile și să-ți scufunzi mâinile într-o baie de apă relaxantă, ar trebui să te gândești cu atenție cum ar trebui să arate rezultatul final. Forma, culoarea și lungimea unghiilor trebuie luate în considerare cu atenție. Unghiile tăiate prea scurt pot fi prelungite cu vârfuri.

Tendințe pentru manichiură în 2023

Tendințele în 2023 vor fi foarte ample. De fapt, totul este permis și ceea ce îți place. Și nu contează dacă este vorba de unghiile scurte sau de unghii extra lungi, unghii artificiale sau unghii adevărate cu și fără vârfuri, manichiura franţuzească sau texturi. Chiar și forma unghiilor poate fi aleasă liber în 2023. De la rotund la migdalat și de la rotunjit la ascuțit, totul a fost văzut pe podiumurile lumii pentru 2023. Condiția este să cumperi produse pentru manichiură de la FSM.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite