Stiri despre lasagna

  38 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lasagna cu unt de arahide, reţetă delicioasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lasagna cu unt de arahide, reţetă delicioasă

  Iubeşti untul de arahide pe care poate ţi-l şi faci acasă? Atunci avem pentru tine o reţetă inedită care îţi va aduce aminte şi de vacanţele tale în Italia! *Sfat: alege un unt de arahide din comerţ care nu conţine mult zahăr.

 • Lasagna, un preparat cu o istorie intens disputată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lasagna, un preparat cu o istorie intens disputată

  Lasagna sau „lazane“ reprezintă o specialitate de paste făinoase cu ouă care sunt de fapt nişte paste plate şi late, foile având dimensiuni mai mari decât clasicii tăiţei. După unii istorici culinari, lasagna ar fi unul dintre cele mai vechi tipuri de paste. Preparatul cu acelaşi nume, lasagna, se referă la acea mâncare făcută cu mai multe foi de lasagna, care au între ele un sos, alternativ cu alte ingrediente, precum carnea tocată sau legumele.

 • Cum se prepară pastitsio, celebra lasagna grecească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară pastitsio, celebra lasagna grecească

  Poţi prepara pastitsio cu orice fel de paste: macaroane, pene sau rigatoni. După ce ajunge la temperatura camerei, sosul de deasupra se întăreşte şi formează o crustă, ceea ce oferă preparatului o consistenţă deosebită.

 • Care este secretul lasagnei făcute în casă. Ingredientele
care-i dau gustul delicios
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care este secretul lasagnei făcute în casă. Ingredientele care-i dau gustul delicios

  Fie că e vorba de pizza, spaghetti, paste sau lasagna, când e vorba de mâncare italiană, cei mai mulţi dintre noi ne gândim la o gustare savuroasă. Majoritatea, însă, este de acord că mâncarea italiană gătită acasă nu este la fel de gustoasă ca şi cea gătită în restaurant, de bucătarii specializaţi.

 • Cum se face lasagna cu brânză şi şuncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se face lasagna cu brânză şi şuncă

  O lasagna la fel de bună precum cea preparată cu sos bechamel şi carne tocată este cea făcută cu brânză şi şuncă. Încearc-o şi nu vei regreta!

 • Lasagna cu pui şi sos cremos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lasagna cu pui şi sos cremos

  Această lasagna cu pui şi sos cremos este un fel de mâncare delicios care va deveni imediat favoritul familiei tale! Are pui, şuncă, bacon şi cremă de brânză care te vor cuceri!

 • Lasagna cu dovlecei şi roşii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lasagna cu dovlecei şi roşii

  Lasagna nu este un preparat care poate fi gătit numai cu carne. La fel de bună este şi lasagna cu dovlecei şi roşii, un preparat foarte delicios cu fructele aromate ale verii.

 • Lasagna cu carne şi sos Bechamel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lasagna cu carne şi sos Bechamel

  Lasagna cu carne şi sos Bechamel este un fel de mâncare împrumutat din meniurile italiene. Este gustos şi săţios şi cel mai bine ar fi să mănânci o porţie la prânz. Toţi ai casei vor fi absolut încântaţi.

 • Lasagna cu spanac şi somon afumat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lasagna cu spanac şi somon afumat

  Obişnuiesc deseori, de sărbători, să pregătesc lasagna cu somon şi spanac. Recunosc, însă, că nu am încercat niciodată să înlocuiesc somonul proaspăt, cu cel afumat. Până când am dat peste această reţetă şi am încercat o lasagna cu spanac şi somon afumat. Declar că este foarte delicioasă şi merită încercată măcar la ocazii speciale.

 • Lasagna cu brânză şi pui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lasagna cu brânză şi pui

  Pui, brânză, spanac, şi de parcă n-ar fi fost suficientă brânză, este şi un sos de brânză! Cu siguranţă când te ve desfăta cu o porţie din această lasagna cu brânză şi pui, vei dori lângă şi un pahar de vin roşu şi un fotoliu confortabil!

 • Cea mai bună lasagna de post cu ciuperci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună lasagna de post cu ciuperci

  Pentru că tocmai a început postul Paştelui, vrem să treci mai uşor prin el. Iar propunerile noastre culinare, care mai de care mai gustoase sperăm să-ţi fie de un real folos.

 • Ministrul Agriculturii, despre noul caz de etichetare greşită a cărnii: „E bănuită o firmă mare din România”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Agriculturii, despre noul caz de etichetare greşită a cărnii: „E bănuită o firmă mare din România”

  Firma bănuită că ar fi exportat carne de cal etichetată ca fiind de vită în Grecia este o unitate mare de producţie din sudul României, în prezent verificată, iar analizele vor fi gata în câteva zile, fiind de altfel controlate toate unităţile de sacrificare şi depozitele din România, a declarat joi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

 • Contele transilvănean Tibor Kálnoky ia apărarea României în scandalul cărnii de cal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contele transilvănean Tibor Kálnoky ia apărarea României în scandalul cărnii de cal

  Contele Tibor Kálnoky, baron de Köröspatak, din Transilvania şi prieten al prinţului Charles, care administrează două proprietăţi ale acestuia din România şi-a manifestat nemulţumirea faţă de  campania dusă în Europa occidentală prin care s-a încercat învinovăţirea ţării noastrei în problema scandalului cărnii de cal.