Viermi într-o lasagna cumpărată de la unul dintre cele mai populare magazine. „Copilul a vomat”. Reacția companiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Iași a fost pe punctul de a leșina când a vrut să mănânce lasagna pe care abia o cumpărase de la unul din magazinele cele mai populare în România, potrivit Click!. A constatat că înăuntru erau viermi. Unul dintre copiii femeii care a gustat din produs a avut o stare de rău. Lanțul de magazine a venit cu o poziție în care prezintă scuze pentru situație și spune este un caz izolat.

Femeia a făcut publice imaginile. FOTO Facebook
Femeia a făcut publice imaginile. FOTO Facebook

UPDATE Poziția Lidl România:

„Sănătatea și siguranța consumatorilor reprezintă o prioritate pentru noi. Așadar, din respect pentru clienții noștri, în magazinele Lidl se găsesc produse de cea mai bună calitate. Mai mult, luăm în permanență măsuri suplimentare de verificare a produselor pe care le comercializăm și ne asigurăm că acestea sunt păstrate în condiții optime încă din momentul în care sosesc în depozitele noastre și, ulterior, pe parcursul lanțului de aprovizionare a magazinelor Lidl.

Cazul semnalat este unul izolat și, în vederea soluționării acestuia, am solicitat o serie de verificări din partea furnizorului cu care colaborăm. Acesta respectă cele mai înalte standarde de siguranţǎ alimentarǎ și efectuează controale constante în fabrică, în fiecare etapă de producție, dar și la mijlocul și la sfârșitul perioadei minime de valabilitate.

Pentru situația semnalată, furnizorul nostru a realizat o analiză a lotului din care face parte produsul prezentat în articol. În urma acesteia, nu au fost găsite deviații sau alte probleme în ceea ce privește calitatea, sau condițiile de depozitare.

Pentru ca produsul să rămână optim de consum și în urma achiziționării, acesta trebuie să fie depozitat la temperaturi sau condiții de păstrare conform indicațiilor de pe ambalaj – în cazul de față, în frigider.

Ne pare rău pentru situație, însă, dorim să vă asigurăm de faptul că atât Lidl România, cât și partenerii noștri sunt preocupați în permanență de respectarea riguroasă a unor standarde înalte de siguranță alimentară.“

Știrea inițială

Femeia spune că a mers la magazinul în cauză și a avut parte de o reacție revoltătoare.

Lasagna cu viermi de la Lidl

Femeia a cumpărat produsul în drum de la serviciu spre casă.

A pregătit lasagna, iar când a pus-o în farfurie a observat viermii. Cei doi copii apucaseră să guste, iar unul dintre ei chiar a vărsat când a văzut ce era în farfurie.

„Am cumpărat lasagna de la Lidl, din Dacia. Seara, în jurul orei 19:00, după ce am gătit-o, am găsit viermele. Nu știu dacă mai avea și alții, mi s-a făcut rău și nu am mai putut să verific. Nu am ajuns la spital. Am luat două guri, iar unul dintre copii a vomat după ce a văzut ce e în farfurie. Până acum am luat de vreo 3 ori lasagna de la Lidl. De obicei gătesc acasă lasagna, dar, dacă sunt în criză de timp sau vreau o cantitate mică, cumpărăm de la Lidl”, a scris femeia pe Facebook.

Imaginile cu viermii din lasagna au fost postate pe Facebook. FOTO Facebook
Imaginile cu viermii din lasagna au fost postate pe Facebook. FOTO Facebook

„Șeful a ridicat din umeri”

Ieșeanca a postat pe rețelele sociale pozele cu viermii care se văd în lasagna. Ea a povestit că s-a întors cu produsul la magazin, iar acolo a avut parte de o totală indiferență.

„Am fost si la Lidl, șeful a ridicat din umeri. Am trimis reclamații la organele de control. Eu nu vreau banii, vreau sa nu mai existe produse oribile în magazine, pe care le plătim și ei tratează clienții cu batjocură”, a  mai scris femeia pe Facebook.

Articolul integral, în Click!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite