Lecţii de gătit cu Paris Hilton: „Lingurile sunt brutale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paris Hilton, la cratiţă
Paris Hilton, la cratiţă

Paris Hilton găteşte lasagna în primul episod al showului ei culinar prefaţându-şi lecţia cu ceea ce se vrea a fi o convingere a audienţei că este o „bucătăreasă minunată”. Pe parcursul lecţiei apar însă lucruri care dau de gândit: de ce doar câinele e îmbrăcat corespunzător, ustensilele sunt ciudate, dacă nu ostile, iar ingredientele nu sunt tocmai maleabile. Paris pare a avea serios de muncit la o simplă lasagna.

Apărând în bucătărie cu un căţelus îmbrăcat ca o menajeră franceză, Paris spune din capul locului: „După cum ştiţi cu toţii - mda, poate că totuşi nu chiar cu toţii - dar oamenii care ştiu ştiu că sunt o bucătăreasă minunată”.

Paris se apucă de treabă şi începe cu foile de lasagna care vin cu primul obstacol - nu sunt din cele prefierte. De altfel aşa e brandul: Sorry, Barilla, dar e prea multă bătaie de cap, sugerează Paris cu un pic de reproş şi atenţionând: nu faceţi ca mine.

Reţeta ei de lasagna implică mai multe feluri de brănză: unele trebuiesc rase. „Asta e ceva brutal”, spune Paris după ce descoperă că bucătăria e echipată cu o răzătoare din metal. Şi e ceva brănză de ras. „Viaţa poate fi mai rea”, spune ea resemnată.

Paris poartă mânuşi cu degete pe jumătate - nu sunt suficiente. Cel mai bine ar fi să nu fiţi nevoiţi să treceţi prin asta, sugerează Paris. Apoi trece şi la restul de ingrediente - mai maleabile. Încă şi mai multă brînză - de data asta ricotta, preferata ei. Paris avertizează: mă rasfăţ, nu e nevoie de atâta brănză. 

Metoda de gătit a lui Paris e versatilă. De fapt pare că nu ştie cum se folosesc ustensilele de gătit. „N-am mai făcut asta din copilărie, când găteam cu mama care îmi făcea lasagna şi paste”. Cu ce să amestecăm brănza? În sertar se găsesc spatule şi linguri. Unele spatule arată ciudat: „Ce e asta?” Cât despre linguri, fără linguri - „Lingurile sunt brutale”.

Pune carnea într-o cratiţă pe foc pe care o amestecă cu nişte spatule care sunt în regulă, dar se putea mai bine. Apoi trebuie pusă sarea. Paris nu ştie niciodată câtă să pună: şi ca să nu dea greş foloseşte o tehnică specială - trebuie văzută în clip. Dacă nici aşa nu e sigur: udaţi cu apă plată un prospop de hârtie şi surplusul de sare va fi absorbit. Cât despre piper aici Paris e superstiţioasă şi foloseşte numărul ei norocos spre îndrumare. 

Paris se opreşte la un moment dat pentru a pune hashtaguri pe Twitter. Paris are un show culinar şi găteşte.

La final tava este destul de grea. Nu, nu o împachetăm ca pe un cadou pentru a o pune la cuptor. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri