Stiri despre grasimi

  253 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei

  Fast-foodul, dulciurile cu zahăr rafinat şi mezelurile de proastă calitate scad inteligenţa, spun specialiştii. Iar pe fondul crizei financiare, tot mai mulţi români pun aceste produse pe masă.

 • Nu exclude grăsimile din dietă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu exclude grăsimile din dietă!

  În mod eronat, multe persoane exclud grăsimile din dietă, deoarece le asociază cu obezitatea. Află care sunt grăsimile de care organismul are nevoie ca să funcţioneze normal şi cum trebuie utilizate corect.

 • Atenţie! Joggingul poate să îngraşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie! Joggingul poate să îngraşe

  Pentru unii, alergarea pare a fi arma cea mai potrivită împotriva kilogramelor în plus. Dar cele mai recente cercetări arată că această activitate poate avea efecte mai puţin aşteptate. În loc să slăbească, oamenii care fac jogging se pot îngrăşa dacă nu-şi schimbă comportamentul alimentar.

 • Danemarca introduce taxa pe grăsimi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Danemarca introduce taxa pe grăsimi

  Danemarca a devenit sâmbătă prima ţară din lume care introduce o taxă pe grăsimi, la capătul unei săptămâni în care consumatorii au făcut provizii de unt, pizza, carne şi lapte.

 • Mânânci mai gras? Plăteşti mai mult în Danemarca!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mânânci mai gras? Plăteşti mai mult în Danemarca!

  Untul, pizza, carnea, dar şi laptele sunt pentru danezi produse de lux începând de sâmbătă, după ce Danemarca a  devenit a doua ţară din lume care a introdus o taxă pe grăsimi.

 • Top 7 mituri despre felul în care mâncăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 7 mituri despre felul în care mâncăm

  Când vine vorba de alimentaţie, fiecare dintre noi are opinii. De exemplu, multe persoane cerd că trebuie să excludă pâinea din alimentaţie pentru a se menţine supli sau că trebuie să ocolească produsele fără grăsimi. Specialiştii în nutriţie contrazic aceste idei preconcepute.

 • Cum ţineţi kilogramele la distanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ţineţi kilogramele la distanţă

  Un singur pahar de vin pe zi împiedică depunerea kilogramelor nedorite şi vă poate ajuta chiar să scăpa de surplusul inestetic

 • Sarea şi grăsimile, riscuri similare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sarea şi grăsimile, riscuri similare

  Persoanele sănătoase care mănâncă sărat se expun aceloraşi riscuri ca şi cele care adoptă o dietă bogată în grăsimi. În timp, ele pot duce nu doar la hipertensiune arterială, ci şi la ateroscleroză, boli care stau la originea infarctului şi a accidentelor vasculare cerebrale. Acest lucru are la origine faptul că alimentele sărate scad abilitatea vaselor de a se dilata corespunzător, potrivit unui studiu publicat în „The Am

 • De câte grăsimi avem nevoie în anotimpul rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De câte grăsimi avem nevoie în anotimpul rece

  Nu doar hainele, ci şi alimentele ne ajută să ne păstrăm căldura pe timp de iarnă. Din acest motiv, simţim nevoia să le consumăm mai des şi în cantităţi mai mari. Calitatea lor este însă un criteriu pe care trebuie să-l luăm în considerare, pentru a ne păstra sănătatea pe termen lung.

 • Dieta şi depresia, un cerc vicios
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta şi depresia, un cerc vicios

  Carenţele de vitamine din grupul B, de acizi graşi Omega 3 şi de aminoacizi sunt factori favorizanţi ai depresiei. Specialiştii pun incidenţa tot mai mare a depresiei din ultimele decenii şi pe seama dietei moderne bogate în grăsimi nesănătoase şi cu o concentraţie prea mare de sare.

 • Top 7 aliaţi care combat celulita
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 7 aliaţi care combat celulita

  În timp ce sedentarismul şi alimentaţia dezechilibrată favorizează depunerea de grăsimi şi de toxine sub piele, sub formă de celulită, o categorie de legume şi de fructe împiedică acest proces.

 • Categoria vip: Joey Fatone a renunţat la grăsimi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Categoria vip: Joey Fatone a renunţat la grăsimi

  Fostul component al trupei “N Sync”, în vârstă de 33 de ani, s-a hotărât să se înscrie la emisiunea de televiziune “Dancing with the star” pentru a scăpa de surplusul de kilograme.

 • Oţetul de mere «arde» grăsimile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oţetul de mere «arde» grăsimile

  Oţetul de mere este un excelent antibiotic şi detoxifiant natural, ajută digestia şi, în plus, dizolvă depozitele de grăsime. Însă acest „rezervor“ de substanţe nutritive aduce şi alte beneficii organismului.

Modifică Setările