Stiri despre echipament

  135 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Stejarii“ sunt favoriţi în „dubla“ cu Uruguay
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Stejarii“ sunt favoriţi în „dubla“ cu Uruguay

  Naţionala de rugby a plecat ieri la “Capătul lumii”. Obligată să dispute “barajul” de calificare la Rugby World Cup 2011, cu Uruguay, echipa României a călătorit până la Buenos Aires, via Roma, pregătirea meciului de sâmbătă, de la Montevideo, fiind făcută în capitala Argentinei.

 • Facultatea virtuală are cursuri doar pe hârtie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facultatea virtuală are cursuri doar pe hârtie

  Proiectul demarat în urmă cu trei ani pe banii statului stagnează din cauza orgoliilor legate de şefia instituţiei. Dotările care permit conectarea simultan a 14.000 de persoane din 15 ţări ar fi putut fi folosite pentru cursuri ţinute în întreaga lume.

 • Singurătatea unei luptătoare de sumo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Singurătatea unei luptătoare de sumo

  Unica femeie care practică sumo în India nu are antrenor, nici partener de antrenamente şi nici măcar un sponsor. Pe Hetal Dave (22 de ani) n-o împiedică însă nimic să se pregătească intens pentru Campionatul Mondial de sumo de la Varşovia, din octombrie.

 • Steaua şi-a prezentat noul echipament şi la rugby
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Steaua şi-a prezentat noul echipament şi la rugby

  SAMURAI si CSA Steaua Bucuresti, sectia rugby, au prezentat echipamentul de joc Samurai pentru sezonul 2010 in cadrul unui eveniment care a avut loc pe terenul central de rugby din Complexul Sportiv Steaua.

 • Scuterele conduse iresponsabil au devenit pericol public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scuterele conduse iresponsabil au devenit pericol public

  Nu mai puţin de 6 accidente de scuter au avut loc ieri seară. Toate victimele sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 17 şi 22 de ani. Poliţiştii spun că de vină este teribilismul dar şi lipsa de experienţă.

 • Dezamăgire în roşu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezamăgire în roşu

  Naţionala noastră a schimbat culoarea echipamen-tului, galbenul ca lămâia fiind părăsit în favoarea unui roşu ca para focului. Superstiţie sau cochetărie? Nu se ştie.

 • Mica Spanie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mica Spanie

  În ciuda protestelor venite inclusiv din această redacţie, Federaţia Română de Fotbal a făcut schimbul de tricouri, a dat galbenul pe roşu.

 • Visăm să fim ca Spania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Visăm să fim ca Spania

  Naţionala şi-a schimbat echipamentul, urmând să joace în roşu, precum campioana europeană. Ceea ce se ştia de mai mult timp a devenit oficial ieri. „Tricolorii“ nu mai emană „febra galbenă“ care pe vremea lui Hagi adormea adversarii, ci au devenit „furia roşie“.

 • Pompierii pietreni au aniversat Protecţia Civilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pompierii pietreni au aniversat Protecţia Civilă

  Pentru a marca cei 77 de ani de la înfiinţarea armei, pompierii au organizat „Ziua Porţilor Deschise” la toate sediile detaşamentelor din Piatra Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ.

 • Târgu-Mureş:FCM în haine noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:FCM în haine noi

  FCM Târgu-Mureş şi-a prezentat astăzi echipamentul pe care îl va purta în returul acestei ediţii a Ligii a 2-a de fotbal. Acesta seamănă cu cel purtat de Unirea Urziceni în dubla cu FC Liverpool din Europa League.

 • Botoşani: Au intrat oficial în cursă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Au intrat oficial în cursă

  Cei trei motociclişti botoşăneni care au decis să participe în campionatul naţional de motociclism viteză sunt înscrişi oficial la etapa de la Serres, după ce au achitat taxa de înscriere.

 • Concediu fără plată la Fimaro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concediu fără plată la Fimaro

  Angajaţii societăţii clujene Fimaro vor fi trimişi, fiecare, câte 15 zile în concediu fără plată. Potrivit liderului sindical Nati Ariton, salariaţii companiei au acceptat această măsură, pentru a fi mai uşor de suportat condiţiile economice de criză.

 • Alba: Pasionaţii sporturilor de iarnă preferă echipamentul second-hand
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba: Pasionaţii sporturilor de iarnă preferă echipamentul second-hand

  Tinerii din Alba Iulia sunt în căutarea senzaţiilor extreme. Mulţi preferă să încerce placa, în defavoarea schiilor. Pârtia preferată este cea de la Arieşeni, din Munţii Apuseni. Un echipament complet de schi costă între 300 de lei şi 700 de lei

Modifică Setările