Stiri despre echipament

  135 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Echipament performant de respirat pentru pompieri, destinat misiunilor în medii toxice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Echipament performant de respirat pentru pompieri, destinat misiunilor în medii toxice

  Pompierii călărăşeni au un aliat important în misiunile pentru salvarea de vieţi omeneţti. S.I.A.D. România a dat donat, printr-un contract de sponsorizare, un echipament performant pentru intervenţie în valoare de aproximativ 3.000 de euro. Aparatul de respirat va fi folosit la misiunile în spaţiile înguste, în medii toxice sau cu deficit de oxigen şi în mediile cu risc exploziv.

 • VIDEO Bikini pe plajă? Nu mai este o obligaţie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bikini pe plajă? Nu mai este o obligaţie!

  Sport olimpic din 1996, de la Atlanta, voleiul pe plajă a atras mai mereu un public numeros. Iar unul dintre motive era faptul că jucătoarele erau obligate, prin regulament, să poarte o ţinută ceva mai lejeră.

 • România, din nou în galben
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, din nou în galben

  Tricolorii renunţă la echipamentul roşu adoptat acum doi ani şi se întorc la culoarea tradiţională a echipei naţionale.

 • Naţionala revine la
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naţionala revine la "galben"

  Echipa naţională va reveni la echipamentul de bază de culoare galbenă, după ce a experimentat pentru o perioadă de timp roşu şi alb, producătorul noilor tricouri fiind în continuare Adidas. Componenţii lotului echipei naţionale, selecţionerul Victor Piţurcă şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, au prezentat noile echipamente de joc.

 • FC Farul Constanţa va deschide un magazin online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FC Farul Constanţa va deschide un magazin online

  Odată cu trecerea la noul echipament marca Givova, FC Farul Constanţa va deschide un magazin online pe siteul oficial www.fcfarul.ro.Fanii echipei de fotbal pot achiziţiona materiale promoţionale şi echipament sportiv cu însemnele clubului

 • Tricoul-replică al
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tricoul-replică al "stejarilor" se găseşte la magazinul de la FRR

  Au ajuns şi în România diferite obiecte de vestimentaţie cu însemnele naţionalei de rugby. Tricoul-replică a celui purtat de "stejari", la Cupa Mondială, costă 450 de lei. El poate fi cumpărat de la magazinul aflat în curtea Federaţiei Române de Rugby, din bulevardul Mărăşti nr. 18-20.

 • Real Madrid, roşie de... furie după meciul din Croaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Real Madrid, roşie de... furie după meciul din Croaţia

  Pentru a treia oară în istorie, jucătorii echipei de fotbal Real Madrid au evoluat în echipament de culoare roşie. Ei au câştigat cu 1-0 la Zagreb, cu Croaţia, însă arbitrajul a fost criticat de oamenii lui Jose Mourinho.

 • Ultima tură ciclistă bănățeană din acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultima tură ciclistă bănățeană din acest an

  Timișenii pasionați de biciclete se pregătesc pentru ultima plimbare organizată din acest an. Traseul va fi unul lung, de durată, așa că echipamentul corespunzător nu trebuie să le lipsească participanților.

 • Rugbyştii englezi au jucat în echipament negru cu Ţara Galilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rugbyştii englezi au jucat în echipament negru cu Ţara Galilor

  Victorioşi ”la mustaţă” (23-19) cu Ţara Galilor, ieri, la Londra, rugbyştii englezi au apărut într-un echipament complet negru. Acesta va fi folosit şi la Cupa Mondială, iar decizia i-a deranjat la culme pe neozeelandezi, a căror echipă este supranumită All Blacks.

 • Sală modernă de operaţii la Iaşi cu lacăt pe uşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sală modernă de operaţii la Iaşi cu lacăt pe uşă

  De jumătate de an, la Clinica de Oftalmologie din cadrul Spitalului Căi Ferate Iaşi s-a amenajat a doua sală de intervenţii chirurgicale, care însă nu poate fi folosită pentru că nu este dotată cu echipamente. Şeful secţiei susţine că noua încăpere în care s-au investit 100.000 de lei va fi folosită pentru manevre medicale care nu au risc de infecţie.

 • FOTO CFR debutează în noul campionat în echipament nou!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO CFR debutează în noul campionat în echipament nou!

  CFR Cluj începe sezonul în haine noi. Fotbaliştii lui Jorge Costa joacă diseară, de la ora 21.30, cu Astra, pe stadionul din Gruia. Clujenii pornesc ca favoriţi în întâlnirea din această seară

 • Unde schiem anul acesta în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde schiem anul acesta în România

  Pe majoritatea pârtiilor se schiază deja, echipamentul se închiriază la tarife comparabile cu cele de anul trecut, dar la cablu costurile sunt sensibil mai mari. O zi de schi „pe săturate“ poate costa între 150 de lei în staţiunile mai mici şi 350 de lei în cele mai pretenţioase. „Adevărul“ vă prezintă starea pârtiilor din România.

 • Suceava: Echipamentul de schi, scump cât o vacanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: Echipamentul de schi, scump cât o vacanţă

  Un costum complet, care cuprinde salopetă, geacă, mănuşi, şosete, ghete şi ochelari ajunge la minim 1.700 de lei. Tinerii care vor să urce pe pârtie spun că îşi vor cumpăra costumaţia de la magazinele second-hand.

 • Gafă de proporţii la prezentarea tricolorelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gafă de proporţii la prezentarea tricolorelor

  Naţionala României a pornit cu stângul pe drumul spre Campionatul European din Danemarca şi Norvegia. Ieri, cu prilejul prezentării lotului echipei noastre, a fost dezvăluit şi echipamentul nou cu care „tricolorele” vor evolua la turneul final.

Modifică Setările