Stiri despre dinozauri

  129 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dinozaurii, la mall!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinozaurii, la mall!

  Vino weekendul acesta la Bucureşti Mall de pe Calea Vitan nr. 55 din Capitală pentru a te întâlni cu dinozaurii. Înscrie-ţi copilul la Kids' Dino Dig, un concept interactiv care îşi propune să-i înveţe pe cei mici cele mai ascunse secrete ale descoperirilor arheologice.

 • „T-Rex era mare cât casa mea!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „T-Rex era mare cât casa mea!“

  Raul Ionescu din Timişoara este de ieri „stăpânul“ unui Tyranosaurus Rex din colecţia „Vin dinozaurii!“ oferită de „Adevărul“.

 • Colecţiile Adevărul: Vin dinozaurii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colecţiile Adevărul: Vin dinozaurii!

  „Adevărul“ vă aduce o serie unică de dinozauri 3D. În fiecare săptămână, în paginile ziarului veţi regăsi cele mai interesante poveşti legate de istoria unei specii dispărute.

 • Dinozaurii, la mall!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinozaurii, la mall!

  Vino weekendul acesta la Plaza România din Capitală pentru a te întâlni cu dinozaurii. Înscrie-ţi copilul la Kids' Dino Dig, un concept interactiv care îşi propune să-i înveţe pe cei mici cele mai ascunse secrete ale descoperirilor arheologice. 

 • „Mi-ar fi plăcut să trăiesc pe vremea dinozaurilor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mi-ar fi plăcut să trăiesc pe vremea dinozaurilor“

  Claudiu Mezea (7 ani), care a asamblat ieri Styracozaurul, primul dinozaur al colecţiei „Adevărul“, oferit gratuit, spune că i-ar fi plăcut să vadă puternicele reptile pe când erau încă vii.

 • Dinozaurii au ajuns la Târgovişte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinozaurii au ajuns la Târgovişte

  Primul număr din noua colecţie Adevărul s-a epuizat repede. Styracozaurul a dat bătăi de cap adulţilor, care au dovedit răbdare şi îndemânare în asamblarea puzzle-ului spre bucuria celor mici. Colecţia “Vin dinozaurii” va apărea în fiecare marţi, timp de zece săptămâni.

 • Primii dinozauri de la
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primii dinozauri de la "Adevărul" s-au epuizat azi la prima oră

  Styracozaurul, primul dinozaur reprezentat în puzzle-urile 3D oferite de ziarul "Adevărul" în noua sa campanie, "Vin Dinozaurii", a fost cumpărat de zălăuani la primele ore ale dimineţii. Următorul dinozaur, T - Rex, va fi disponibil alături de ziarul "Adevărul" marţea viitoare, 14 februarie.

 • „Vin dinozaurii“ la Cluj, cu ziarul „Adevărul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Vin dinozaurii“ la Cluj, cu ziarul „Adevărul“

  Colecţia „Vin dinozaurii", care se vinde împreună cu ziarul „Adevărul" a ajuns şi la Cluj. Timp de 10 săptămâni, în fiecare marţi, clujenii vor găsi la chioşcuri 10 puzzle-uri cu cei mai importanţi dinozauri din istorie. Marţi, împreună cu ziarul, a apărut prima figurină, Styracozaurul.

 • Colecţiile Adevărul: Vin dinozaurii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colecţiile Adevărul: Vin dinozaurii!

  „Adevărul“ vă aduce de astăzi o colecţie unică de dinozauri 3D. Pe lângă aceştia, în fiecare săptămână, în paginile ziarului veţi regăsi cele mai interesante poveşti legate de istoria unei specii dispărute.

 • Cum au dispărut dinozaurii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum au dispărut dinozaurii

  „Adevărul“ vă aduce, din 7 februarie, o colecţie unică de dinozauri 3D. Pe lângă aceştia, timp de o săptămână, în paginile ziarului veţi regăsi cele mai interesante poveşti legate de istoria unei specii dispărute.

 • Colecţiile Adevărul: Planeta dinozaurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colecţiile Adevărul: Planeta dinozaurilor

  „Adevărul“ vă aduce, din 7 februarie, o colecţie unică de dinozauri 3D. Pe lângă aceştia, timp de o săptămână, în paginile ziarului veţi regăsi cele mai interesante poveşti legate de creaturile misterioase.

 • Americanii au elucidat misterul legat de dispariţia dinozaurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Americanii au elucidat misterul legat de dispariţia dinozaurilor

  O echipă de cercetători din Statele Unite afirmă că a aflat cauza reală a dispariţiei dinozaurilor şi demontează teoria conform căreia animalele preistorice au murit în urma impactului devastator al unui meteorit cu Terra.

 • Fosile de dinozauri expuse la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fosile de dinozauri expuse la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva

  Începând de joi, 20 octombrie, și până la sfârșitul acestui an, trei dintre sălile muzeului devean vor găzdui expoziția “Savantul Fotograf Nopsca”. Între exponatele prezentate se vor afla colecția de fotografii vechi, realizate de Baronul Nopcsa, personaj istoric din zona Hunedoarei, și mai multe fosile de dinozauri.

 • VIDEO Un documentar uimitor despre istoria Terrei: Naşterea unei planetei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un documentar uimitor despre istoria Terrei: Naşterea unei planetei

  Imaginaţi-vă că Pământul a  fost filmat continuu, de la naşterea sa violentă în urmă cu 4,5 miliarde de ani în urmă, până în prezent, fiind posibil să vedem cum arăta planeta în epoca de gheaţă, să urmărim erupţii vulcanice masive, domnia dinozaurilor sau apariţia primilor oameni. Aşa sună provocarea lansată de National Geographic, care a realizat un documentar în care este reconstituită întreaga evoluţie a plan

 • Păduri şi dinozauri în Antarctica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păduri şi dinozauri în Antarctica

  Chiar dacă pare greu de crezut, Antarctica a fost odată acoperită cu păduri înalte. Plantele din această zonă erau adaptate condiţiilor de mediu, spun cercetătorii. La fel şi dinozaurii, care aveau o acuitate vizuală bună pe timp de noapte.

 • Au ajuns dinozaurii la Cluj, în sfârşit (Galerie foto)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au ajuns dinozaurii la Cluj, în sfârşit (Galerie foto)

  Expoziţia „Lumea dinozaurilor“ a început să fie montată la Expo Transilvania, ea urmând a fi deschisă joi. Organizatorii spun că întârzierea a fost cauzată de reţinerea exponatelor de către autorităţile din Ucraina.

 • Dinozaurii au apărut din cauza încălzirii globale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinozaurii au apărut din cauza încălzirii globale

  Încălzirea globală care s-a produs în urmă cu 300 de milioane de ani a determinat un fenomen mai puţin obişnuit: şopârlele s-au transformat în dinozauri. Cel puţin aşa susţin cercetătorii de la Universitatea din Londra, Marea Britanie, notează „The Daily Mail“.

Modifică Setările