Dino Parc Râşnov lansează o nouă expoziţie unică în România!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O noua expoziţie cu animale preistorice poate fi admirată la Dino Parc Râşnov FOTO Adevărul
O noua expoziţie cu animale preistorice poate fi admirată la Dino Parc Râşnov FOTO Adevărul

Începând cu 19 aprilie 2016, vizitatorii Dino Parc Râşnov vor putea sa admire o expoziţie geologică şi paleontologică inedită.

Sub titlul “Mistelre genezei Carpaţilor – o istorei de sute de milioane de ani”, parcul va pune gratuit, la dispoziţia vizitatorilor săi, o expoziţie de roci şi fosile, unică în România!

În cadrul expoziţiei, ce va avea loc în perioada 19 aprilie – 10 iunie 2016, vor putea fi admirate combinaţii de minerale în rocă magmatică, cele mai mari cristale de tremolit din România, fragmente de aragonit din cel mai mare zăcământ din Europa şi “Opalul Doboş”, un tip de opal stratificat din zona Covasnei, unicul de acest fel din lume.

„Ne bucură faptul că putem veni în permanenţă cu lucruri noi pentru vizitatorii noştri. Expoziţia de fosile şi roci pe care o găzduim are multe elemente unicat, care suntem convinşi că vor stârni interesul cunoscătorilor şi al curioşilor deopotrivă. Expoziţia poate fi vizitată gratuit de către oricine intră în parcul nostru”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râşnov.

În afara exponatelor de rocă, toţi cei prezenţi vor putea să observe şi să analizeze fosile ale animalelor preistorice care au fost găsite pe teritoriul ţării noastre: bizonul de stepă, ursul de peşteră, mamutul lânos, rinocerul lânos sau cerbul şi calul preistoric.

Dino Parc Râşnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetăţii, în apropiere de Cetatea Râşnov. Pe lângă un traseu impresionant cu 46 de dinozauri în mărime naturală, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuţe în arbori, un cinematograf 9D şi multe alte zone interactive. Preţul unui bileteste de 28 de lei pentru un adult şi de 22 de lei pentru copii. Micuţii cu vârsta sub 3 aniau intrarea gratuită.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite