Articol publicitar

Pădurea Jurasica din mijlocul staţiunii Neptun este centrul distracţiei pentru copii şi părinţi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurasica

Jurasica Adventure Park Neptun este singurul parc tematic de dinozauri de la malul mării, cu 42 de dinozauri interactivi de mărime naturală, care sunt situaţi în funcţie de continentul de care aparţin: Europa, Asia, America, Africa, Australia şi Antarctica.

Părinţii şi copiii au ocazia de a explora zilnic poveştile grozave ale perioadei jurasice, care sunt amplasate pe o suprafaţă de 2 hectare. Experienţa multisenzorială, generată de mişcările şi sunetele pe care le scot dinozaurii vor reprezenta o experienţă de neuitat pentru cei mici.

Jurasica

În parcul tematic Jurasica din Neptun, copiii se pot distra o zi întreagă, urmărind sau participând în show-urile zilnice al grupului Club Amicii, format din Profesor, Dino şi asistentele sale, care desfăşoară diverse activităţi între orele 11:30 şi 17:00, ori vizionând numerele de iluzionism ale celebrului magician Augustin.

Aceste activităţi de divertisment sunt incluse în preţul biletului de intrare (copiii sub 3 ani au acces gratuit), iar divertismentul nu se opreşte însă după ce apune soarele, deoarece parcul este iluminat integral.

Harta distracţiei include şi o zonă de fast-food, de unde se pot achiziţiona burgeri, cartofi prăjiţi, pizza, chicken strips, popcorn şi vată de zahăr, dar şi un bar şi o cafenea, aşa că nimeni nu va rămâne cu o foame de tiranozaur după o vizită la Jurasica. Jurasica Park dispune de un magazin de suveniruri, pentru ca cei mici să poătă rămâne cu o amintire frumoasă din acest loc.

Jurasica

Jurasica Adventure Park Neptun este situat în pădurea din centrul staţiunii Neptun, pe Strada Plopilor nr. 3, care se află la jumătate de oră distanţă de municipiul Constanţa. Distracţiile sunt deschise zilnic în intervalul orar 11:00-22:00 (ultimul bilet), parcul fiind deschis până la ultimul client.

Waze şi Google Maps: Jurasica Adventure Theme Park Neptun

Informaţii: 0735 070 070

www.facebook.com/jurasica.ro

www.jurasica.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite