Stiri despre credibilitate

  45 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Doreii de la propagandă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doreii de la propagandă

  Măsurile de încurajare şi facilitare a procesului de imunizare sunt binevenite, dar comunicarea este dezastruoasă. În loc să-şi atingă obiectivele, atragerea şi convingerea oamenilor, mai mult îi bagă în ceaţă. Eficienţa comunicării, redusă cu limbaje străine de majoritatea cetăţenilor care nu le înţeleg ! O gravă eroare care afectează major comunicarea publică. Cum ajung credincioşii să se vaccineze cu linguriţa vindecătoare!

 • De ce este Guvernul Câţu repetent la transparenţă şi credibilitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este Guvernul Câţu repetent la transparenţă şi credibilitate

  Orice guvern, orice instituţie au obligaţia de a informa corect opinia publică despre tot ceea ce fac şi cum îşi îndeplinesc sau nu atribuţiile ce le revin prin lege. Şi mai ales, să dea socoteală de cheltuirea banilor publici! Oare, câtă transparenţă are acest guvern, când face un secret de stat până şi din numele purtătorului de cuvânt al Executivului Câţu şi al unor ministere şi instituţii din subordine?!!!

 • Ciolacu: Cifrele sunt reale. Manipularea a dus la lipsă de credibilitate a Guvernului. Cât timp au vrut să gestioneze politic pandemia, s-a dus şi credibilitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciolacu: Cifrele sunt reale. Manipularea a dus la lipsă de credibilitate a Guvernului. Cât timp au vrut să gestioneze politic pandemia, s-a dus şi credibilitatea

  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că cifrele despre pandemie prezentate de către autorităţi sunt reale, însă Guvernul şi-a pierdut credibilitatea. ”Atâta timp cât au vrut să gestioneze această pandemie politic, s-a dus şi credibilitatea”, susţine Marcel Ciolacu, care afirmă că în multe state din Europa despre pandemie au comunicat doar specialiştii, nu politicienii.

 • Măsuri excepţionale pentru tratamentul coronaviruşilor în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măsuri excepţionale pentru tratamentul coronaviruşilor în România

  Autorităţile anunţă măsuri după măsuri, declară că fac pregătiri şi sunt gata să înfrunte periculosul coronavirus, dau asigurări că au situaţia sub control şi acţionează pompieristic în stilul caracteristic al conducătorilor noştri! Şi e doar începutul! La atâtea asigurări, ne amintim de cazul Colectiv, când autorităţile aveau de toate, dădeau asigurări, pentru ca ulterior să moară oameni nevinovaţi!

 • Dăncilă: Un partid trebuie să îşi asume trecutul, să ducă mai departe lucrurile bune şi să înveţe din greşeli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dăncilă: Un partid trebuie să îşi asume trecutul, să ducă mai departe lucrurile bune şi să înveţe din greşeli

  Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, spune că un partid trebuie să îşi asume trecutul, să ducă mai departe lucrurile bune şi să învete din greşeli. "Cred că acest lucru trebuie să îl avem în vedere pentru a putea naşte un val de credibilitate la adresa noastră. Să revenim la discursul din 2016, la ceea ce am promis românilor atunci", consideră ea.

 • Unionismul, Maia Sandu şi viitorul incert al Republicii Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unionismul, Maia Sandu şi viitorul incert al Republicii Moldova

  Viitorul Republicii Moldova este incert atâta timp cât la butoanele puterii politice de la Chişinău se află oligarhul Vladimir Plahotniuc şi politicienii săi cumpăraţi la kilogram întrucât drumul european este compromis, iar perspectiva integrării în cadrul Uniunii Euro-Asiatice ar putea deveni o opţiune serioasă, dacă forţele pro-putiniste moldave vor câştiga votul popular.

 • Political Business Cycle şi credibilitatea macroeconomică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Political Business Cycle şi credibilitatea macroeconomică

  Ciclul de afaceri publice (PBC) înseamnă o serie de manipulări în „fluctuaţiile pre şi post electorale ale inflaţiei şi ale altor instrumente preponderent fiscale“. Ciclurile de afaceri politice sau publice există încă pentru că încă există asimetrie informaţională şi o lipsă de credibilitate.

 • CSM: Critica adusă sistemului
judecătoresc poate afecta credibilitatea actului justiţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CSM: Critica adusă sistemului judecătoresc poate afecta credibilitatea actului justiţiei

  Consiliul Superior al Magistraturii consideră că informaţiile apărute în spaţiul public în contextul alegerilor locale noi din Chişinău, precum că sistemul judiciar nu este independent, iar unii judecători activează la comandă politică, pot afecta credibilitatea actului justiţiei, precum şi independenţa şi imparţialitatea judecătorului, condiţie obligatorie pentru existenţa statului de drept, transmite IPN.

 • „Miturile“ în viaţă ne fură bani şi ne omoară cu zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Miturile“ în viaţă ne fură bani şi ne omoară cu zile

  „România este o ţară căreia nu îi plac miturile“ - a declarat sentenţios doctorul Mihai Lucan, cercetat de DIICOT, considerându-se nu doar nevinovat, ci un mit în viaţă. Numai că România şi românii nu au nevoie de mituri false, de mituri care îi fură şi îi omoară cu zile, ci de oameni de valoare, oneşti, morali care să facă ceva pozitiv pentru ţară şi cetăţenii ei.

 • Capăt de linie la DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capăt de linie la DNA

  Dacă Laura Codruţa Kövesi e dispusă să sacrfice credibilitatea întregii instituţii pentru a-şi salva scaunul înseamnă că a ajuns la capătul resurselor.

 • Dragnea, Grindeanu şi credibilitatea externă a
României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragnea, Grindeanu şi credibilitatea externă a României

  Criza politică de la Bucureşti a început deja să capete proporţiile unei drame cinematografice americane, cu un prim-ministru care încearcă să se opună tendinţelor autoritare ale unui lider de partid înfricoşat de mâna lungă a justiţiei şi un cabinet care mai cuprinde doar pe prim-ministru şi un singur ministru nedemisionar, Augustin Jianu.

 • Beneficiarii decredibilizării Justiţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiarii decredibilizării Justiţiei

  Credibilitatea în scădere a Justiţiei Române are la bază tarele din sistem, dar este accentuată intenţionat şi de mari demnitari, de politicieni corupţi, de afacerişti oneroşi şi de persoane  pasibile de  condamnări, care încearcă să influenţeze mersul lucrurilor în sistem. Beneficiari  sunt chiar cei aflaţi la cârma puteri în România, cei care au dat marile tunuri şi nu doresc o Justiţie puternică şi echitabilă.

 • Bogdan Olteanu: Băncile care nu au reaşezat relaţia cu clienţii vor pierde în competiţia de pe piaţă, problema e că aduc pierderi de credibilitate sistemului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bogdan Olteanu: Băncile care nu au reaşezat relaţia cu clienţii vor pierde în competiţia de pe piaţă, problema e că aduc pierderi de credibilitate sistemului

  Percepţia populaţiei asupra băncilor ar fi fost mai bună dacă mult mai multe instituţii de credit şi-ar fi asumat în mod voluntar să-şi reaşeze relaţiile cu clienţii în ultimii ani, iar băncile care nu au făcut mişcările corecte vor pierde în competiţia de pe piaţă, însă problema e că produc o pierdere sistemului bancar, pentru că nu au reconstruit credibilitatea, a declarat Bogdan Olteanu, viceguvernator al BNR.

 • Credibilitatea presei la alţii şi la noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Credibilitatea presei la alţii şi la noi

  Prestigioasa revistă „Der Speigel“ analizează, într-unul dintre ultimele sale numere, criza de credibilitate cu care se confruntă, mai nou, mediile din Germania. 40% din „consumatorii“ de presă din Republica Federală declară, conform sondajelor, că presa nu e demnă de încredere.  E „dirijată“ discret de guvern, de cancelar, de partide.

 • Victor Ponta a anunţat că se retrage în 2016. Cât de credibil mai este?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victor Ponta a anunţat că se retrage în 2016. Cât de credibil mai este?

  Specialiştii contactaţi de „Adevărul“ arată că Victor Ponta nu poate fi crezut atunci când spune că nu îşi mai doreşte funcţia de premier după 2016. Analiştii politici consideră că Ponta încearcă o nouă strategie de management al relaţiei cu propriul partid, care l-a promovat în funcţia de premier.

 • Isărescu: Eu cred că este bine să avem nişte parteneri internaţionali, ne dau credibilitate, seriozitate şi uneori îţi trebuie un avocat al diavolului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Isărescu: Eu cred că este bine să avem nişte parteneri internaţionali, ne dau credibilitate, seriozitate şi uneori îţi trebuie un avocat al diavolului

  Continuarea unui parteneriat cu instituţiile financiare internaţionale este un avantaj pentru România, apreciază Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), întrucât asigură credibilitate şi seriozitate pe pieţele externe pentru „a vinde“ reforma fiscală şi a obţine în continuare costuri reduse la dobânzi.

 • Teorema cleştelui şi bătaia de joc la adresa României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teorema cleştelui şi bătaia de joc la adresa României

  Să incluzi o ţară în procedura de dezechilibru macroeconomic pe motivul încheierii acordului cu creditorii internaţionali mi se pare o bătaie de joc. Să arunci pe listă o ţară care te împrumută azi cu credibilitate folosindu-te de nerespectarea unui singur criteriu din cele unsprezece stabilite în Mecanismul de Alertă a Dezechilibrelor Macroeconomice mi se pare o discriminare cruntă.

 • Dar dacă am fi dat bani din
buzunar pentru salvarea bancilor? Şi dacă ar fi dominat nesiguranţa şi corupţia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dar dacă am fi dat bani din buzunar pentru salvarea bancilor? Şi dacă ar fi dominat nesiguranţa şi corupţia?

  In ultimele trei saptamani am constatat – fara a fi surprins – o intetire a atacurilor la unele dintre cele mai credibile institutii ale statului roman – Banca Nationala a Romaniei, SRI si DNA. Doctrina statului minimal – fara legi, fara reglementari, fara control, daca este posibil asezonat cu eutanasierea bolnavilor si a saracilor (vezi propunerea cinica din Lituania)– isi arata coltii.

 • Cazul Turcescu: „Un nebun aruncă o piatră în lac şi zece sănătoşi se reped să o scoată”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cazul Turcescu: „Un nebun aruncă o piatră în lac şi zece sănătoşi se reped să o scoată”

  E zicala veche ce mi se pare potrivită în cazul Turcescu. Poate jurnaliştii profesionişti – cîţi or mai fi? – ştiu mai multe, au mai multe informaţii dar din postura mea de spectator aşa se vede: au trecut trei săptămîni de la „deconspirarea” în direct - spectacol de un gust îndoielnic oferit colegilor de platou hipnotizaţi şi ochilor nevăzuţi, dar probabil holbaţi, ai telespectatorilor.

 • Ticurile verbale care îţi afectează credibilitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ticurile verbale care îţi afectează credibilitatea

  Oricum arăţi, în final, oamenii judecă după inteligenţa şi credibilitatea lucrurilor pe care le spui. Obiceiurile care ţin de limbaj şi felul în care o persoană vorbeşte aduc imediat asupra sa o etichetă definitivă: perfid, naiv sau sigur pe sine?

 • Eşecul dezbinării USL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eşecul dezbinării USL

  Mult anunţata ruptură şi dispariţie a USL nu s-a produs. S-a lucrat mult şi cu mari eforturi mediatice pentru a se ajunge la o decizie aşa-zis inevitabilă de despărţire a PSD de PNL şi invers.

 • Despre
credibilitate în mesajele Preşedintelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre credibilitate în mesajele Preşedintelui

  Poate nimic nu este mai ingrijorator in afirmaţiile Presedintelui de ieri decât zicerea “drumul pe care merge tara este un drum periculos… Exista riscul ca dupa sacrificiile enorme din 2010-2011, sa devina ceva repetabil. Riscam sa alunecam din nou intr-o situatie dificila economic”.

Modifică Setările