Stiri despre acnee

  132 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • La Roche-Posay - îngrijire sigură şi eficientă pentru tenul sensibil şi acneic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Roche-Posay - îngrijire sigură şi eficientă pentru tenul sensibil şi acneic

  La Roche-Posay este un renumit brand francez, care produce o gamă variată de produse de îngrijire a pielii, a căror formulă este bazată pe apa termală vindecătoare a izvorului La Roche-Posay. În 1904, în regiune a fost deschis un centru spa termal, unde au fost dezvoltate primele produse cosmetice pe bază de apă termală de izvor.

 • Modalităţi de a trata acneea după ce ai încercat totul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modalităţi de a trata acneea după ce ai încercat totul

  Când vine vorba de a scăpa de acnee, cu toţii am încercat orice remediu pe care îl aveam la dispoziţie pentru că, pe bună dreptate, acneea este un vis urât, de care se scapă mai uşor sau mai greu, în funcţie de o serie de factori pe care, de cele mai multe ori, nu îi poţi controla.

 • Remedii naturale pentru tratarea acneei. Cum scapi simplu de coşurile de pe faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru tratarea acneei. Cum scapi simplu de coşurile de pe faţă

  Acneea este o boală a pielii care implică glandele care produc ulei, de la baza foliculilor de păr şi, în general, afectează 3 din 4 persoane cu vârste între 11 şi 30 de ani. Acneea apare cel mai des în perioada pubertăţii, însă există şi adulţi care se confruntă cu această problemă. Soluţia este un tratament la exterior, la nivelul tenului, însă ideal este să fie tratată şi cauza care duce la apariţia acneei.

 • Scapă de problemele tenului! Cum îţi poti reîmprospăta chipul, indiferent daca ai un ten uscat, gras au acneic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de problemele tenului! Cum îţi poti reîmprospăta chipul, indiferent daca ai un ten uscat, gras au acneic

  Adolescenţa este asociată întotdeauna cu problemele tenului, indiferent de felul lor, totul fiind pus pe seama schimbărilor hormonale care se prc în organism. Ce nu ştii, însă, este că acneea juvenilă este doar debutul şi, cum să scapi de acnee e o întrebare odual cărei răspuns se regăseşte atât în tratamente medicale cât şi în tratamente naturiste şi creme realizate din extracte de plante medicinale.

 • Tratamentele şi procedurile care te scapă de coşuri şi acnee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamentele şi procedurile care te scapă de coşuri şi acnee

  Acneea este una dintre cele mai comune afecţiuni cu care se confruntă oameni de toate vârstele, pentru că nu doar adolescenţii o au. În plus, este mai mult decât o problemă cosmetică, ci este una dermatologică, care afectează aproximativ 70 % dintre adulţi. Din fericire, există numeroase tratamente şi proceduri care te scapă de această problemă.

 • Cauze şi soluţii de tratament simple că să scapi de acnee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauze şi soluţii de tratament simple că să scapi de acnee

  Te confrunţi cu acnee de sezon ori ai probleme mai serioase cu tenul? Sigur ai încercat multe produse dermatocosmetice care ţi-au promis să te scape de coşuri şi dureri ale pielii. Află de ce ce apare acneea şi cu ce remedii o pot combate!

 • Oţetul de mere, benefic pentru acnee. Cum îl foloseşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oţetul de mere, benefic pentru acnee. Cum îl foloseşti

  Benefic pentru sănătate şi frumuseţe, oţetul de mere este un leac cunoscut din bătrâni pentru tratarea multor afecţiuni. Are proprietăţi antitermice, antiseptice şi antiinflamatoare şi este o sursă bogată de vitamine şi minerale.

 • Vindecă acneea in doar trei zile. Tratament natural si ieftin cu rezultate uimitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vindecă acneea in doar trei zile. Tratament natural si ieftin cu rezultate uimitoare

  Acneea este o problemă chiar si pentru multe persoane care au ajuns la maturitate. Mulţi apelează la tot felul de tratamente cosmetice scumpe, însă rezultatele întârzie să apară. Există metode prin care poţi să scapi de acnee pe cale naturală, într-un mod foarte simplu şi într-un timp scurt. În trei zile, tenul va fi curat şi reîmprospătat.

 • Ce probleme de sănătate ascund coşurile de pe faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce probleme de sănătate ascund coşurile de pe faţă

  Acneea este, cu siguranţă, cea mai comună afecţiune a pielii, fapt pentru care de-a lungul timpului au apărut pe piaţă o multitudine de produse dermatocosmetice care promit să trateze aceasta problemă.

 • Cum
scăpăm de riduri prin metode neinvazive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scăpăm de riduri prin metode neinvazive

  Eliminarea ridurilor fine sau diminuarea celor profunde, regenerarea pielii, ameliorarea cuperozei şi reducerea cicatricilor pot fi făcute cu ajutorul terapiilor cu lumină colorată, cu laser, oxigen sau, mai nou cu ajutorul unor plasturi, pe care îi putem aplica acasă.

 • Cum scapi de coşuri cu lămâie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scapi de coşuri cu lămâie

  Dacă vrei să arăţi bine întreaga zi, poţi pune în aplicare aceste mici trucuri care te vor ajuta să fii spectaculoasă întreaga zi.

 • Compresele cu mentă. Cum se pregătesc şi pentru ce sunt utile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Compresele cu mentă. Cum se pregătesc şi pentru ce sunt utile

  Menta, una dintre primele plante aromatice şi medicinale cultivate în ţara noastră, este folosită de mii de ani nu doar în uz intern, sub forma clasicelor ceaiuri, ci şi extern, date fiind proprietăţile sale calmante, cicatrizante şi dezinfectante. Compresele cu mentă, spre exemplu, au o serie de indicaţii terapeutice de la acnee şi crăpături ale pielii, până la arsuri şi dureri de cap.

 • Adevărul Live: Ce semne poate lăsa pe piele vacanţa de vară?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Ce semne poate lăsa pe piele vacanţa de vară?

  Unele afecţiuni ale pielii parcă devin mai puţin agresive vara, în timp ce altele, cum este acneea, se agravează. Ba chiar pot apărea alergii şi probleme noi din cauza căldurii, radiaţiilor şi apei din piscină. Medicul dermatolog Ioana Chebac ne spune cum recunoaştem afecţiunile pielii pe care le putem suferi în vacanţă.

 • Ceaiul care întăreşte imunitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul care întăreşte imunitatea

  Ceaiul de muşeţel este cel mai consumat ceai la nivel global. Datorită puternicelor proprietăţi antiinflamatorii şi antispasmodice, ceaiul de muşeţel are nenumărate beneficii asupra sănătăţii. Iată de ce este bine să bei zilnic câte o ceaşcă de ceai:

 • Dieta pentru o piele strălucitoare: planul alimentar pe 5 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta pentru o piele strălucitoare: planul alimentar pe 5 zile

  Coşurile, acneea, pigmentarea, liniile fine, ridurile, cearcănele, petele sunt unele dintre cele mai frecvente neplăceri dermatologice. Ele sunt cauzate cel mai des de stilul de viaţă pe care-l avem, însă şi de obiceiurile alimentare. Dieta are un impact major asupra aspectului pielii, motiv pentru care trebuie să mâncăm mai multe legume şi fructe, să bem apă şi sucuri sănătoase, pentru ca tegumentul să aibă din nou acea strălucire naturală.

 • Folosirea
zincului în tratamentul modern al acneei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Folosirea zincului în tratamentul modern al acneei

  Ştiai că între 90-95% din adolescenţii cu vârste cuprinse între 15-17 ani suferă de o formă de acnee? Acne Vulgaris este una dintre cele mai răspândite forme de acnee care se poate manifesta atât la adolescenţi, cât şi la adulţi. Prima categorie este, însă, cea mai afectată din cauza perioadei de pubertate în care hormonii sunt mai activi.

 • 5 alimente care provoacă acnee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 alimente care provoacă acnee

  Multe persoane care se confruntă cu acnee nu pot renunţa la obiceiurile alimentare care sunt, de fapt, sursa problemei. Multe măncăruri aparent gustoase pot da peste cap întregul organism, motiv pentru care ar trebui eliminate complet de pe listă. Află care sunt acestea!

 • Mască pentru puncte negre, cu iaurt şi fulgi de ovăz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mască pentru puncte negre, cu iaurt şi fulgi de ovăz

  Punctele negre sunt imperfecţiuni ale pielii provocate de dilatarea porilor, din cauza acumulării excesive de sebum şi celulele moarte din zona T. Ele pot fi eliminate prin tratament cosmetic la saloanele de înfrumuseţare, însă eficiente sunt şi măştile preparate chiar de tine.

Modifică Setările