Tragedie în Sălaj: un copil de 13 ani a murit înecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei, un băiat de 13 ani din localitatea Bobota, a murit aseară, înecat într-o baltă de pe păşunea satului. Copil a intrat în apă pentru a se răcori şi, cel mai probabil, a alunecat în adâncitura din mijlocul bălţii.

Tragedia a avut loc în jurul orei 19.00. Copilul, pe nume Andrei, se afla la scăldat, împreună cu un prieten, la o baltă situată pe păşunea satului Bobota. Cei doi mai intraseră în balta cu pricina în cursul zilei, iar înainte de a se întoarce acasă, Andrei a vrut să se mai scalde o dată. A intrat singur în apă - pentru că prietenul său nu a dorit să se mai scalde - şi, la un moment dat,a dispărut sub apă, fără a mai reveni la suprafaţă. Prietenul său a sunat la 112 iar un echipaj al Secţiei de Pompieri Şimleu Silvaniei a ajuns imediat la faţa locului. Pompierii militari i-au găsit trupul pe fundul bălţii, însă, din păcate, era prea târziu pentru a mai fi salvat.
Pompierii spun că apa nu avea, în general, mai mult de un metru şi jumătate adâncime, însă erau şi porţiuni, în mijloc, în care adâncimea sărea de doi metri.