FOTO Vineri, 13. Accident în lanţ pe Bulevardul Mihai Viteazu. Vinovat - un tânăr şofer grăbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei autoturisme au fost implicate în accident

Trei autoturisme au fost implicate vineri, 13 februarie 2015, într-un accident rutier în lanţ produs pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalău. Vinovat de producerea lui se face un tânăr de 23 de ani, din Satu Mare.

Vineri, 13, a fost o zi cu ghinion pentru doi şoferi din Sălaj, care, deşi şi-au văzut liniştiţi de drum, au fost implicaţi într-un accident rutier de un tânăr şofer grăbit. Unul dintre cei doi chiar a ajuns la spital.
Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, şoferul vinovat este Răzvan B., în vârstă de 23 de ani, din Satu Mare. În timp ce conducerea un autoturism pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalău, în zona Mimoza (Lidl), nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina care rula în faţa sa, intrând în coliziune faţă - spate cu aceasta. În urma impactului, autoturismul lovit de sătmărean a fost proiectat într-un al treilea autoturism, ce era oprit la semafor.


Ca urmare a accidentului în lanţ, Marin G., în vârstă de 45 de ani, din Şimleu Silvaniei, şoferul autoturismului proiectat de tânăr în maşina care stătea la semafor, a fost rănit, fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.


Niciunul dintre cei trei şoferi implicaţi nu consumase băuturi alcoolice. Pe numele tânărului din Satu Mare va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Om al legii, judecat pentru o fărădelege. Cum a ajuns poliţistul în boxa acuzaţilor

Un mort şi doi răniţi într-un accident produs din cauza vitezei

Mai multe pentru tine:
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”