De pe stradă, în arest. Un bărbat fără adăpost a ajuns după gratii pentru mai multe furturi din garaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul are antecedente penale FOTO Jandarmeria Sălaj

Un tânăr în vârstă de 22 de ani îşi va petrece sărbătorilor în arest, după ce oamenii legii l-au identificat ca fiind autorul mai multor furturi.

Năravurile unui om al străzii Zalău l-au trimis în spatele gratiile pentru următoarele 30 de zile. Iniţial, bărbatul în vârstă de 22 de ani a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, oamenii legii acuzându-l de comiterea a cinci infracţiuni de furt calificat, fapte comise în cursul acestui an, pe raza municipiului. Tânărul nu s-a lecuit, astfel că după doar câteva zile, a dat din nou lovitura.

În noaptea de miercuri, 19 decembrie, în jurul orei 1.30, a intrat în vizorul unui echipaj de jandarmi, care l-au luat la întrebări după ce l-au văzut că transportă într-un cărucior, mai multe bagaje voluminoase.

“După interceptarea şi verificarea persoanei în cauză, L.M. de 22 de ani din Zalău, s-a stabilit că acesta a sustras cabluri şi unelte electrice din mai multe garaje de pe raza municipiului Zalău. Bunurile sustrase urmau să fie valorificate ulterior la un centru de colectare a fierului vechi sau prin vânzare la negru”, ne-au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj.
Tânărul a fost dus la Poliţie şi, mai apoi, în faţa magistraţilor Judecătoriei Zalău cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând arestarea lui pentru furt calificat în formă continuată.

Mai puteţi citi:

Condamnări în dosarul celor 23 de inculpaţi acuzaţi de delapidarea CFR. Au furat mii de litri de motorină din locomotivele CFR, în cârdăşie cu poliţiştii

Un depozit en-gros a fost jefuit. Hoţii au furat bani şi sute de baxuri de ţigări