Ce spune Prefectura despre sălăjeanul internat la trei zile după confirmarea cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacientul avea 52 de ani FOTO Arhivă

Ministerul Sănătăţii a anunţat sâmbătă, 25 aprilie, 22 de decese asociate noului coronavirus. Printre acestea, şi cel al unui bărbat de 52 de ani, din Sălaj, precizând că pacientul a fost internat la trei zile după diagnosticare.

Prefectura Sălaj a publicat pe pagina oficială de Facebook o erată privind cazul bărbatului de 52 de ani, răpus de coronavirus, despre care oficialii Ministerului Sănătăţii anunţau sâmbătă seara că a fost spitalizat la trei zile după confirmarea infectării.

"În cazul raportării "Deces 583", transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, s-a strecurat o greşeală. Astfel, persoana în cauză a fost internată in data de 17.04.2020 şi nu în 21.04 (cum apare în postare). Celelalte date rămân valabile", au precizat oficialii Prefecturii Sălaj.

Citiţi şi:

Încă două decese raportate în Sălaj. Una dintre victime, internată la trei zile după confirmare

O femeie de 59 de ani, al doilea deces cauzat de coronavirus în Sălaj. Pacienta a ajuns în comă la spital

Mai multe pentru tine:
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: ploi, vijelii și grindină. Unde vor fi temperaturi de peste 32 de grade Celsius
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol