Ce pedeapsă a primit un bărbat care şi-a bătut şi violat propria mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul se află în arest preventiv din decembrie 2011

Judecătoria Şimleu Silvaniei s-a pronunţat săptămâna aceasta în dosarul în care Dumitru L., un bărbat de 39 de ani din localitatea Aleuş, comuna Halmăşd, a fost judecat pentru viol şi incest.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al instanţei, grefierul Mia Man, judecătorii l-au condamnat pe Dumitru L. la cinci ani de îcnhisoare pentru comiterea infracţiunii de viol şi la doi ani de închisoare pentru incest. Instanţa a contopit pedepsele şi aplică pedeapsa cea mai grea, respectiv cinci ani de închisoare cu executare.

Reamintim că bărbatul, acum în vârstă de 39 de ani, şi-a violat propria mamă, împreună cu care locuia în casa părintească din Aleuş, comuna Aleşd. Teribila faptă s-a petrecut în seara zilei de 7 decembrie 2011, când violatorul s-a întors acasă ameţit de băutură şi s-a luat la harţă cu cea care i-a dat viaţă. Nu a fost de ajuns că a agresat-o, fizic şi verbal, că fiul dezaxat a trecut la o faptă strigătoare la cer: şi-a violat cu sălbăticie mama. A doua zi, femeia l-a reclamat la poliţie, fiind reţinut şi arestat preventiv până în prezent.

Decizia instanţei de la Şimleu nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.