Bărbat accidentat mortal pe DN 1H. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima avea 50 de ani

Tragedie în această dimineaţă pe DN 1H în Sălaj, între localităţile Pericei şi Vîrşolţ. Un bărbat de 50 de ani din Vîrşolţ a fost lovit mortal de o maşină, şoferul ucigaş fugind de la locul accidentului.

Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, luni, 5 octombrie 2015, în jurul orei 05,00, o persoană a sesizat Poliţia despre faptul că pe DN 1H, între localităţile Pericei şi Vârşolţ, pe partea carosabilă, se află o persoană decedată.


La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de la Poliţia Oraşului Şimleu Silvaniei, care a constatat că persoana decedată se afla pe partea carosabilă, pe sensul de mers Şimleu Silvaniei – Zalău, iar pe carosabil se aflau mai multe bucăţi din material plastic şi urme de târâre a victimei. Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a stabilit că victima este D. Ludovic, 50 ani, din localitatea Vârşolţ, iar circumstanţele în care a fost găsit indică faptul că a fost lovit de un autoturism.


În urma investigaţiilor, în jurul orei 09:00, poliţiştii l-au identificat pe conducatorul auto implicat în accident: S.  Vasile, de 38 de ani, din Pericei.


Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Vă mai recomandăm:

Tragedie pe E 81. Un tânăr de 29 de ani şi-a pierdut viaţa şi un bărbat a fost grav rănit într-un cumplit accident rutier