Tragedie într-un sat din Vaslui. Doi bărbaţi au murit intoxicaţi într-o fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa joi dimineaţă în comuna vasluiană Ghrgheşti, în timp ce încercau să cureţe o fântănă, intoxicându-se cu gaze de la pompa folosită pentru a scoate apa.

Mai bine de o oră au încercat cadrele medicale de la Ambulanţă să îi readucă la viaţă pe cei doi bărbaţi, însă, din păcate, aceştia nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, proprietarul fântânii, un bărbat de 45 de ani a intrat în fântână pentru a o curăţa, fiind ajutat de un consătean de 54 de ani. La un moment dat, pe fondul gazelor emanate de pompa cu benzină, folosită la scoaterea aperei, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa. Imediat a coborât după el în fântănă, pentru a-l salva, bărbatul de 54 de ani. Însă şi acesta a fost răspuns de gazele emanate. Un al treilea bărbat dându-şi seama de pericol, a scos pompa din fântână, alertând totodată autorităţile.

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care i-a scos pe cei doi bărbaţi din fântână şi i-a predat echipajele echipajelor medicale pentru efectuarea manevrelor e resuscitare.

Mai multe pentru tine:
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol