Suspiciune de crimă în Bârlad. Un bărbat a fost găsit mort în plin centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La faţa locului au sosit şi criminaliştii FOTO:adevarul

Panică printre trecătorii care s-au aflat, în această după-amiază, în centrul municipiului Bârlad, după ce trupul neînsufleţit al unui bărbat a stat întins zeci de minute pe o stradă extrem de circulată din oraş.

Din primele informaţii, mai mulţi trecători au sunat la 112 să anunţe că un bărbat, care prezenta urme de sânge la nivelul capului, este leşinat în stradă, în zona cofetăriei Capşa. Ajunşi în mai puţin de 5 minute la faţa locului, medicii de la ambulanţă nu au putut face altceva decât să constate decesul şi să anunţe Poliţie.

Din câte se pare, bărbatul, încă neidentificat, are vârsta cuprinsă între 30 şi 35 de ani. La faţa locului a fost solicitat prezenţa unui procuror criminalist, deoarece victima prezenta urme vizibile la nivelul capului. Unii martori au spus că bărbatul ar fi avut o altercaţie cu o altă persoană de sex masculin, aceasta din urmă fiind internată la Spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad. 

Citeşte şi:

VIDEO Chirurgul Octavian Marcu, suspectat de omor în cazul adolescentei dispărute în martie, cu care ar fi avut o idilă

Crimă odioasă în Vaslui. Un tânăr a fost înjunghiat, iar autorii sunt de negăsit

Mai multe pentru tine:
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”