FOTO Un vasluian a câştigat titlul de cel mai bine îmbrăcat bărbat din România în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Pătrăşcu (36 ani), Vaslui, a fost declarat cel mai bine îmbrăcat bărbat din România în urma unui concurs organizat de cel mai mare site de fashion din Romania.

Desfăşurat anual,  cu referinţe internationale concursul organizat de Stil Masculin se adresează bărbaţilor pasionaţi de modă. Anul acesta nu mai puţin de 200 de participanţi din toată ţara s-au înscris pentru obţinerea titlului de cel mai bine îmbrăcat bărbat din România. În urma preselecţiilor, juriul de specialitate a selectat câte zece concurenţi pe fiecare regiune, vasluianul Florin  Pătraşcu numărându-se printre semifinalişti.

"Odată ajunşi la la faza zonală, fiecare concurent a primit de la organizatori articole vestimentare cu care trebuia să construim trei ţinute diferite, corect asortate ca textură şi cromatică cât şi ca atitudine ", povesteşte Florin Pătraşcu.

Cele trei ţinute pregătite de vasluian i-au adus câştigarea marelui premiu. Titlu de cel mai bine îmbrăcat bărbat al României, spune Florin Pătraşcu cântăreşte mult pentru imaginea sa, cu atât mai mult cu cât el este şi imaginea creatorului de bijuterii Adrian Haiduc, singurul creator român de bijuterii din pietre preţioase. "Câştigarea acestui premiu reprezintă pentru mine o motivare în plus", mai spune Florin Pătraşcu, care, în mediul virtual, coordonează  un grup de atitudine şi stil ce are ca scop învăţarea şi respectarea regulilor de bază în ceea ce priveşte asocierea şi asortarea ţinutei.

Pasionat de sport şi un stil de viaţă sănătos, Florin Pătraşcu spune că a fost mereu preocupat de modă, dar primele investiţii serioase aveau să vină ceva mai târziu: "Am investit bani în tinute cu câţiva ani în urma, când citind unele articole şi cărti de fashion mi- am schimbat total parerea despre aceasta latură".

Tânărul de 36 ani locuieşte în Vaslui şi recunoaşte că uneori este "privit ciudat" de unele persoane. "Cei avizaţi ma apreciază, cei neavizaţi mă privesc ciudat că port batistă la sacou şi sosete colorate, când în opinia lor sosetele albe ar trebui purtate la orice. O cravată şi un sacou pot face diferenţa dintre un bărbat cu stil şi un oarecare", a concluzionat proaspătul câştigător al titlului de cel mai bine îmbrăcat bărbat din România.