Femeie de 77 de ani ucisă de o viitură în Vaslui. Trupul victimei a fost dus de apă câţiva kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul

Dispărută luni, 22 iunie, după prânz, femeia de 77 ani, din satul Guşiţei (comuna Dimitrie Cantemir) a fost găsit abia marţi. Medicii au concluzionat că victima a decedat la scurt timp după ce a fost luată de viitura de pe râul Elan.

Trupul unei femei de 77 de ani, căutată de pompieri după ce, luni după prânz, a fost luată de o viitură în localitatea Guşiţei, comuna Dimitrie Cantemir (judeţul Vaslui), a fost găsit luni dimineaţă, în jurul orei 10,00, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Concluzia medicilor legişti a fost că femeia decedase de câteva ore, probabil la scurt timp după ce a rămas captivă în viitura de râul Elan. Cadavrul a fost dus de apă câţiva kilometri, acesta fiind motivul pentru care a fost nevoie de mai multe ori pentru a fi găsit.

Acţiuni de căutare au loc şi în comuna Drânceni, unde un bărbat în vârstă de 30 de ani a intrat în râul Prut pentru a recupera un buştean adus de apă, s-a scufundat şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă. 

La intervenţie participă un echipaj din cadrul ISU Vaslui, în sprijin fiind solicitat şi reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră.