FC Vaslui-Gloria Bistriţa, astăzi, ora 19:00. Şumudică schimbă foaia: „De acum veţi vedea faţa adevărată a lui Şumudică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică

FC Vaslui va întâlni în această seară,m în cadrul etapei cu numărul 5 a Ligii I, pe Gloria Bistriţa, într-un meci care se anunţă a fi extrem de dificil pentru elevii lui Şumudică, mai ales că şi Adrian Porumboiu a promis că le va micşora primele de joc în cazul unui eşec.

Această ameninţare a finanţatorului galben-verzilor l-a pus în gardă şi pe antrenorul Marius Şumudică, care a promis că va schimba foaia cu jucătorii săi.

„Mi s-au reproşat unele lucruri. Patronul vrea să mă implic mai mult în relaţia cu jucătorii.Mi-a confirmat că am credit total şi să ne vedem de treabă. Eu am un contract de dus la capăt. Până acum n-am fost Şumudică şi abia de acum veţi vedea adevărata faţă a lui Şumudică, dar lucrurile vor reveni la normal. Toţi vor trebui să se supună grupului, indiferent de banii pe care îi câştigă. Aşadar vrem 3 puncte pe terenul Gloriei Bistriţa", a declarat Şumudică.

Partida dintre Gloria Bistrţia şi FC Vaslui va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!