Eforturi uriaşe ale pompierilor pentru a salva un tânăr de 24 de ani care căzut în gol 15 metri într-un siloz de nutreţuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei echipaje al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au intervenit luni după amiază în localitatea Gara Roşieşti, unde un tânăr a căzut într-un siloz FNC.

La sosirea echipajelor de intervenţie, victima, un tânăr de 24 de ani, era căzută în gol aproximativ 15 metri. Nu se ştie în ce condiţii s-a produs tragedia, cert este că peste victimă a căzut şi un motor, cu o greutate de aproximativ 25 kilograme.

Echipajele ISU au depus eforturi uriaşe pentru a scoate victima la suprafaţă, date fiind circumstanţele în care s-a produs accidentul. După aproape o oră, tânărul a fost scos din siloz, însă aceasta prezenta multiple traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare, toracelui, bazinului şi membrelor inferioare. Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, deplasat la faţa locului, a efectuat manevrele de resuscitare, însă după aproximativ 55 minute, medicul a fost nevoit să declare decesul victimei.

Circumstanţele producerii acestui accident, precum şi cauzele decesului sunt cercetate de poliţişti şi inspectorii de muncă.