Accident spectaculos! Un vasluian era cât pe ce să fie strivit de o maşină GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul Daciei era cât pe ce să fie strivit

Un bărbat din Vaslui a scăpat, ca prin minune, cu viaţă, după ce maşina sa a fost lovită de un alt autoturism implicat cu câteva secunde mai devreme într-o tamponare. Incidentul a avut loc vineri după-amiază, iar una din maşinile implicate aparţine Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui.

Accidentul a avut loc pe una dintre cele mai circulate şosele din oraş, chiar în faţa Tribunalului. Potrivit martorilor, şoferul unui Mercedes ar fi intrat într-o depăşire neregulamentară a unui microbuz care aparţine Inspectoratului Şcolar Judeţean, iar de acolo a ricoşat într-o Dacie parcată la marginea drumului.

Totul s-a întâmplat în timp ce proprietarul Daciei vroia să intre în maşină să îşi un pulover. Norocul său a fost acela că a auzit izbitura şi s-a ferit la timp cât să nu fie strivit de Mercedes.

„Pot să spun că am avut mare noroc. Chiar în acel moment am vrut să îmi iau un pulover de pe bancheta din spate când am auzit o bubuitură. Când am întors capul am văzut că Mercedesul vine spre mine şi am sărit cât am putut. O fracţiune de secundă şi eram strivit", ne-a povestit îngrozit proprietarul Daciei.

De cealaltă parte, şoferul Mercedesului susţine că nu el este cel vinovat şi dă vina pe conducătorul microbuzului, pe care îl acuză că nu s-a asigurat la plecarea de pe loc.

„Eu veneam de la semafor. Deodată am văzut că microbuzul pleacă de pe loc, deşi semnalizam demult. M-a izbit pe partea din faţă, după care m-am oprit în Dacie. Bine, măcar, că nu l-am lovit pe proprietarul Daciei!", susţine Valentin Popa, şoferul din Mercedes.

„Eu eram deja în mişcare şi tocmai ce dădusem prioritate la trecerea de pietoni. Am semnalizat stânga şi deodată m-am trezit că se izbeşte o maşină de mine. Dacă îl vedeam, opream", povesteşte Liviu Haba, şoferul microbuzului.

Varianta acestuia din urmă a fost confirmată şi de poliţiştii de la rutieră.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face şoferul mercedesului care a depăşit neregulamentar pe trecere de pietoni. Acestuia i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!