Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au împărţit  ajutoare în prag de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de frontieră au venit cu ajutoare şi la o bătrânică din Drobeta Turnu Severin, care creşte singură doi nepoţei  FOTO STPF Mehedinţi

Haine, alimente, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate, în valoare de peste 4000 lei, au fost distribuite de poliţiştii de frontieră mehedinţeni unor persoane aflate in dificultate, bătrâni sau persoane nevoiaşe, cu prilejul Sărbătorilor de Crăciun.

A devenit deja o tradiţie, de mai mulţi ani, ca, în perioada premergătoare sărbătorii Naşterii Domnului, poliţiştii de frontieră mehedinţeni, ce-şi desfăşoară activitatea în cadrul sectoarelor poliţiei de frontieră din judeţul Mehedinţi, să fie alături de cei aflaţi în dificultate, instituţionalizaţi sau la o vârstă înaintată, nu numai cu gândul ci şi cu faptele.
    

« Astfel, în ajunul Sărbătorii Craciunului, reprezentanţi ai poliţiştilor de frontieră au fost prezenţi în mai multe locuri din zona de frontieră în care semenii noştri, aflaţi în dificultate sau fără niciun sprijin, vor primi din partea acestora alimente, îmbracăminte, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate », a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, cu ajutoare în prag de Crăciun


În acest an, ajutorul oferit de poliţiştii de frontieră, prin contribuţia benevolă în valoare de peste 4000 de lei, s-a îndreptat spre  25 de familii cu venituri modeste, aflate în dificultate, din localităţile de frontieră Vrata, Burila Mare, Ţigănaşi, Balta Verde, Şimian, Turnu Severin, Orşova, Eşelniţa şi Şviniţa.


    

Un gest de suflet a fost făcut de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei  de Frontieră Orşova care, impresionaţi de greutăţile materiale în care se află patru familii din această localitate, cu o situaţie materială precară şi care au în întreţinere  copii minori, au hotârât să organizeze o colectă de strîngere de haine şi produse alimentare de strictă necesitate.

Este un gest prin care, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au încercat să aducă celor patru familii puţină bunăstare şi bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă.


ajuto    

Prin faptele lor poliţiştii de frontieră mehedinţeni doresc să aducă lumină în viaţa acestora, să contribuie la asigurarea unui minim necesar acelor care nu au parte de multe bucurii sau care sunt lipsiţi, în aceste zile, de dragostea si căldura unei familii sau a celor dragi.