Apel pentru viaţă. Un tânăr din Mehedinţi, bolnav de leucemie, are nevoie disperată de ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul care are nevoie de ajutor FOTO Facebook

Ilie Berbec, un tânăr de 18 ani din Mehedinţi, bolnav de leucemie, are nevoie urgentă de bani pentru a face un transplant de măduvă.

În prezent, Ilie Berbec este internat la Clinica de Hematologie din Cluj Napoca. Tratamentul este costisitor şi de aceea orice ajutor este binevenit.

A aflat despre cumplita boală, leucemie acută, la sfârşitul anului 2017, cu puţin înainte de a împlini majoratul. Mai mulţi prieteni au făcut apel pe Facebook pentru a-l ajuta pe Ilie, având în vedere că după câteva luni de tratament fără rezultat, starea lui s-a agravat: 

“A început tratamentul cu citostatice, care sunt foarte costisitoare,iar familia nu poate susţine aceste cheltuieli deoarece venitul este de minim pe economie. Pentru ai salva viaţa are nevoie de o sumă de bani. Toţi cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona sume, fie ele cât de mici în contul tată-lui-sau, Berbec Nicolae RO39C.EC.E.MH0208.RON0252889.
Judeţul: MH
Oraşul: Baia de Aramă”

O şansă pentru Ilie ar fi un transplant de măduvă, dar intervenţia se ridica la 100. 000 de lei, bani, pe care familia nu a reuşit să îi strângă până acum. Primarul oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunărinţiu, a donat o sumă pentru Ilie şi spune că Primăria va contribui, de asemenea, cu un ajutor pentru ca acest tânăr să poată efectua această operaţie.

Toţi cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona sume, fie ele cât de mici în conturile de mai jos, deschise pe numele tatălui lui Ilie – Berbec Nicolae.

RO39C.EC.E.MH0208.RON0252889 deschis la CEC Bank
.